Искате ли да обработите снимката във Photoshop?

Първо, трябва да го изтеглите в приложението и има няколко начина да направите това.

В тази кратка статия ще анализираме всички налични методи, благодарение на които можете да добавите снимка към Photoshop за по-нататъшна обработка.

Съдържание

  • Добавяне чрез програмно меню
  • Добавяне чрез плъзгане и пускане
  • Добавяне през менюто на самия компютър

Добавяне на снимка през менюто на програмата

Трябва да кликнете върху бутона "Файл" в най-горното меню и да изберете "Отвори" :

След това пред вас ще се появи прозорец с файловете на вашия компютър, сред които трябва да изберете снимката, от която се нуждаете, след което тя ще се отвори в програмата.

Същото може да се направи с помощта на клавишната комбинацияCTRL+O.

Добавяне чрез плъзгане и пускане

За този метод трябва да отворите Photoshop, след това желаната папка със снимки, да намалите тази папка и след това просто да плъзнете и пуснете с натиснат ляв бутон на мишката, за да добавите снимка. Вижте екранната снимка по-долу:

Добавяне през менюто на самия компютър

Photoshop е една от многото програми, които са вградени в контекстното меню на Explorer, т.е. можете веднага да отворите желания файл в желаната програма.

За да направите това, изберете желаната снимка, щракнете с десния бутон на мишката, ще се отвори малко меню, трябва да забележите елемента "Отвори с" в него, когато задържите курсора на мишката върху него, ще се появи друго меню , където ще бъде нашият Photoshop.

Вероятно вече сте забелязали, че всички наши уроци са представени в програми на операционната система Mac OS, но работата с Windows не е много по-различна. Логиката е същата.

Резултат

Току-що видяхте начините за добавяне на снимки към приложението, всеки от тях е абсолютно правилен и можете да използвате всеки, но някои от тях са много по-удобни.

Категория: