Можете ли просто да закупите Photoshop директно? Предлага ли се Adobe Photoshop само като абонамент или може да се закупи с отстъпка? Намерете най-добрия начин да закупите Photoshop по най-евтиния начин.

Два най-добри начина да закупите Photoshop

Photoshop е най-популярният софтуер за редактиране на снимки за начинаещи професионалисти.Това е мощна програма, която може да изпълнява всякакви функции, свързани с графики, и в момента е най-добрият инструмент за фотографи, ретушисти и дизайнери. В момента еднократната покупка на Photoshop не е налична, можете да използвате програмата само като се абонирате .

ПЪРВИ ВАРИАНТ

Абонамент за Photoshop CC Имате четири месечни абонаментни плана. Според мен Photoplan е най-популярният и удобен вариант. В този случай цената на Photoshop може да бъде коригирана в зависимост от количеството облачно хранилище, от което се нуждаете. Препоръчвам да изберете плана за облачно съхранение от 1TB и да имате достъп до вашите файлове по всяко време, като влезете в своя акаунт в Adobe. Може би 20 GB ще са достатъчни, ако имате голям външен твърд диск, но трябва да го носите постоянно със себе си и не е много удобно.

Плюсове :

  • Бързи и редовни актуализации
  • Дълбока корекция на цветовете и ретуширане на снимки
  • Поддръжка за нови формати
  • Работи в тясно сътрудничество с други програми на Adobe

ВТОРА ОПЦИЯ - Photoshop Elements

Тази програма е за онези потребители, които не се нуждаят от безкрайните възможности на най-новата версия на Adobe Photoshop, а по-скоро от нещо просто с по-малко функции. Интерфейсът на Photoshop Elements е опростен в някои функции, но не трябва да се счита за безполезен. Липсата на отделни функции, които има неговият "старши другар" не означава, че не можете да редактирате снимка еднакво добре.

Професионалисти

  • Евтини
  • Не претоварва системата
  • Набор от основни инструменти за редактиране на снимки
  • За начинаещи

Цена на Photoshop

Днес можете да използвате Photoshop, като се абонирате за два фотоплана.Разликата им е само в количеството облачно хранилище - 20 GB или 1 TB. Можете също да се абонирате за Photoshop CC и да получите допълнителни Adobe Fonts, Adobe Spark и Adobe Portfolio. Ако сферата ви на работа не е ограничена до постпродукция на изображения и искате да работите с анимация, дизайн или редактиране на видео, тогава планът за всички приложения е най-добрият избор.

А как да направите онлайн пазаруването още по-изгодно, ще научите тук .

Категория: