Снимките са важни, но означават много малко, ако са само на USB памет, CD или дори на вашия компютър. Помислете дали да отидете в дома на родителите си и да намерите стар фотоалбум. Прелистване на всяка страница и емоциите, които идват с това преживяване. Носталгия, смях, спомени. Може би смесица от щастие и тъга при вида на лицето на любим човек, който вече не е там.

Когато докоснете албум, си спомняте всички пъти, когато сте го държали в ръцете си, може би дори като дете. Докато прелиствате страниците, изглежда, че имате време на една ръка разстояние; то е интуитивно и дълбоко, нещо, което трябва да бъде защитено и ценено. Разглеждайки детайлите на всяко изображение, можете да си спомните къщата, в която сте израснали, или да се окажете заобиколени от визия на вашето любимо куче. Вашите родители могат да си спомнят този момент на всяка снимка и да ви разкажат всички подробности от този ден. Те могат да обяснят историята зад голямата ви усмивка или може би защо плачете. Те гледат в очите на детето на снимката и те гледат сега, всички пораснали, очи, изцъклени от спомени за това как животът е бил в пълно неверие колко бързо е отлетяло времето.

Един албум или разпръснати снимки събуждат спомени и пораждат вълна от чувства. Прави нещо невероятно! Това ни връща назад във времето.Той замразява паметта и ни позволява да я предадем (както и нейната история) на следващото поколение. ТОВА е силата на отпечатаната снимка. очите се изцъклиха при спомена за това какъв беше животът в пълно недоверие колко бързо е отлетяло времето. Албум или разпръснати снимки събуждат спомени и пораждат вълна от чувства. Прави нещо невероятно! Това ни връща назад във времето. Той замразява паметта и ни позволява да я предадем (както и нейната история) на следващото поколение. ТОВА е силата на отпечатаната снимка. очи, изцъклени при спомена за това какъв беше животът, в пълно недоверие колко бързо е отлетяло времето.

Може да поспорим, че има много начини да защитим цифровите снимки, които имаме, но колко снимки вече сте загубили поради счупен телефон или компютърен срив? Колко от ценните ви снимки просто седят на USB памет някъде в чекмеджето на бюрото ви или в папка на вашия компютър? Семейството ви има ли компютър или всичко се прави през телефоните и телевизорите ви? Нямаме представа къде и как ще се развие технологията и как ще се отрази на нашето цифрово хранилище.Намирането на флопи устройство е остарял процес и повечето съвременни компютри дори нямат CD устройства.

С течение на времето USB и USB портовете също ще станат архаични? Ще трябва ли да бъдат прехвърлени на нови носители като VHS или бета касети? Дори и да намерите добър VHS или CD четец, сега трябва да се надявате, че устройството е в достатъчно добро състояние, за да прочете диска/лентата, както и че дискът/лентата е в достатъчно добро състояние за четене! Всички можем да се съгласим, че колкото по-стара е технологията, толкова по-малко надеждна става тя. Това важи за вашите USB памети, компактдискове и твърди дискове. Нищо от това не е гарантирано. Ако прочетете етикетите на външни устройства за съхранение, ще се посочи, че устройството има живот, който не може да гарантира, че ще върши работата си много по-дълго от няколко години.

И дори да не говорим за социалните медии.Какво ще стане, ако Facebook или Instagram просто се затворят утре? Всичко, което някога сте споделяли или запазвали, е изчезнало завинаги. Готов ли си за това? Защото може да се случи. Всички можем да се съгласим, че колкото по-стара е технологията, толкова по-малко надеждна става тя. Това важи за вашите USB памети, компактдискове и твърди дискове. Нищо от това не е гарантирано. Ако прочетете етикетите на външни устройства за съхранение, ще се посочи, че устройството има живот, който не може да гарантира, че ще върши работата си много по-дълго от няколко години.

Целта не е да отпечатате ВСЯКА снимка, която имате, а по-скоро КАЧЕСТВО пред КОЛИЧЕСТВО. Както споменахме по-горе, най-ценното при печата е, че е НАЛИЧЕН! И докато отпечатването е постоянно, начинът, по който показвате вашите снимки, не е постоянен. След време можете да премахнете платното или да премахнете албума от дисплея и да го оставите за съхранение. ВСИЧКО Е НАРЕД! Независимо дали се местите, редекорирате или просто искате да напълните стените си с по-модерни/актуализирани артикули, това не означава, че изображенията и лексиконите са пропилени.Сега това са предмети, които са били постоянно капсулирани и могат да бъдат преразгледани в бъдеще, могат да бъдат дадени на вашите близки или да бъдат окачени отново, когато сърцето ви пожелае.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРИНТЕР срещу ДОМАКИНСКИ ПРИНТЕР

Професионалните печатници на https://photohotel.ru използват не само висококачествени мастила, но и специални процеси, покрития и процедури, за да гарантират, че вашето изкуство е защитено и показано точно както е било заснето и редактирано. В повечето случаи вашите продукти също са обхванати от гаранция и/или гаранция срещу щети. Правилният фотограф трябва да предлага обширна гаранция от производителя и доживотна гаранция за всички ваши продукти, което означава, че ако се повредят, вашето произведение на изкуството може да бъде заменено.

Професионалните принтери също използват една от най-висококачествените познати хартии! Разбирам, че повечето от нас не възприемат хартията като "скъпа" , "висок клас" или "лукс" , но това е наистина красиво нещо! Качествената хартия за архиви, семейства и музеи е само върхът на айсберга

Архивната хартия означава, че трябва да трае вечно! Направено е да държи правилно мастилото и е проектирано да издържи на хаоса на времето, така че тези снимки да могат да се предават от поколение на поколение в продължение на 100 години! По-подробно обяснение е, че тази хартия е направена с определено ниво на pH (алкално), така че да не става крехка, жълта или избледняваща с времето. Например, архивната хартия се използва за музейни репродукции, за отпечатване на важни правителствени документи и за други архивисти, художници и продавачи, които искат техните занаяти да издържат. Това е основата на всеки голям шрифт.

Наследствените предмети си приличат по това, че са ръчно изработени предмети, които могат да издържат следващите стотици години. Това означава, че страниците могат да се обръщат и докосват, без да се разпадат, изображенията, отпечатани върху тях, ще бъдат отпечатани с най-висококачествени мастила и покрития и често имат красиви текстури и висококачествени покрития.

Категория: