Добре дошли във вашия тест за познания по Photoshop: Общи въпроси за междинно ниво

Кой от следните инструменти липсва във Photoshop?

Четка за архивиране (Четка за история)" Четка за размазване" " Лечебна четка" " Пръст (размазване)" Горещ клавиш за директно

" Кой клавиш на клавиатурата може да се използва за рисуване на идеално прави линии с Brush Tool"

РазделShiftалтctrlКлючове за промяна на диаметъра на четката

" Кои клавиши могат да се използват за промяна на размера на отпечатъка на инструмента за четка (Инструмент за четка)? Моля, изберете един или повече отговори."

" Ключове Квадратни скоби" " Ключове по-малко" Натиснат клавиш Alt, задържан десен бутон на мишката и хоризонтални движения на курсора наляво или надясно" Бутони плюс (+) и минус (-)."

Да приемем, че сте създали селекция в документ на Photoshop. Един от слоевете в панела със слоеве е активен. Какви клавишни комбинации можете да използвате, за да клонирате тази област със създаването на нов слой, така че тази област да бъде изрязана от активния слой?

Ctrl+Shift+ECtrl+Shift+FCtrl+Shift+WCtrl+Shift+J" Възможно ли е да осветите снимка с Levels"

" Възможно ли е да се освети снимка с помощта на слоя за настройка на наслагване Нива (Нива) "

даНе

Кой клавиш на клавиатурата може бързо да отвори панела със слоевете

F3F5F7F9Коя от следните операции не може да се извърши с Photoshop?Създайте флаш филмСъздайте оригинален фотоколажВъзстановяване на стари снимкиВижте хистограмата на изображениетоОтворете векторния ESP файлРедактиране на видеоРежим на смесване и стилове на слоеве

" Вярно ли е, че за да се приложат стилове на слоя, например Shadow (Drop Shadow) или Stroke (Stroke), слоят трябва да има режим на смесване (Blending Mode), различен от нормалния "

даНеКой от следните инструменти не е цветен коректор?Hue / Saturation (Нюанс / наситеност)НиваМедианаКривиФоновият слой поддържа ли прозрачност?

Вярно ли е, че създаденият фонов слой по подразбиране (Background) поддържа прозрачност?

даНе

Времето изтече

Категория: