Добре дошли във вашия тест за умения за редактиране на изображения в Photoshop

Инструментът за четка за история се използва за:

Извършва настройки за палитрата History" Отменя операции до стъпката, където е иконата на четката в палитрата с история" Позволява ви да рисувате с помощта на шаблони (Шаблони)" В зоната за рисуване с тази четка изображението се възстановява до състоянието на стъпката, на която се намира иконата на четката в палитрата History." " Позволява ви да изтриете ненужните операции от палитрата с история (History)" Посочете методи за редактиране без разрушаване

Поставете отметка в едно или повече полета, показващи методи за редактиране без разрушаване

Какъв филтър се използва?

Кой филтър се използва за създаване на ефекта, показан на снимката:

Филтър -->Шум -->Добавяне на шум (Филтър -->Шум -->Добавяне на шум)Филтър -->Рендиране -->Облаци (Филтър -->Рендиране -->Облаци)Филтър -->Изкривяване -->Усукване (Филтър -->Изкривяване -->Завъртане)Филтър -->Рендиране -->Влакна (Филтър -->Рендиране -->Влакна)На кой слой ще се извърши ретуширане?

" Вие ретуширате изображението с инструмента Healing Brush Tool. В лентата с опции имате активна опцията Всички слоеве. Кой слой ще бъде ретуширан?"

Едновременно на всички растерни слоеве, налични в панела със слоевеЕдновременно на всички visible растерни слоеве, налични в панела със слоевеНа активния видим растерен слойНа фоновия слой (фон)Стил на слоя и тест за запълване

" Документът на Photoshop има два слоя, единият от които е фон, а вторият е молив на прозрачен фон. Стиловете на слоя Drop Shadow и Stroke бяха приложени към слоя с молив. След това параметърът (ите) на слоя с молива беше променен Непрозрачност (Непрозрачност) и / или Запълване. Как трябва да ги сменя, за да получа този резултат:"

Режим на смесване за осветяване на картината

Да кажем, че искам да осветя изображение. За да направя това, отварям изображението във Photoshop, копирам фоновия слой, намалявам непрозрачността на слоя за копиране и променям режима на смесване. Кой режим на смесване да избера, за да изсветля снимката?

Изсветляване на основата (Color Dodge)Линейна светлинаекранЯркостУмножетеКак S-кривата влияе на изображението?"

Инструментът Curves заслужено се счита за най-мощния и многофункционален инструмент за редактиране на снимки във Photoshop.Как S-образната крива, показана на снимката, влияе на изображението?"

Подобрява контраста, като изсветлява изображението в тъмните области и потъмнява в светлите областиНамалява контраста, като потъмнява изображението в тъмните области и изсветлява в светлите областиОтслабва контраста, като изсветлява изображението в тъмните области и потъмнява в светлите областиПодобрява контраста, като потъмнява изображението в тъмните области и изсветлява в светлите областиКакъв е правилният начин за изтриване на пикселите на смарт обекти?

За да направите прозрачна (изтриване) част от пикселите на слоя на интелигентния обект, използвайте маска на слоя. Защо?

" Тъй като използването на маска на слоя е редактиране без разрушаване, за разлика от използването на Eraser Tool за премахването й." Тъй като чрез изтриване на част от интелигентния обект с маска на слоя можем да избегнем растеризирането му.Въпросът е некоректен, т.к интелигентният обект не може да има прозрачни пикселиВъпросът е некоректен, т.к За да направим пикселите на интелигентния обект прозрачни, първо трябва да го отворим, като щракнете двукратно върху миниатюрата на слоя на интелигентния обект в панела със слоевеКомбинацията Ctrl + Alt + F е:Рестартиране на диалоговия прозорец на последния приложен филтър с последните настройкиПовторно прилагане на последния приложен филтърОтваря диалогов прозорец с опции за разхлабване на действието и промяна на режима на смесване на филтъра върху слояОтменете ефекта на последния приложен филтър

Времето изтече

Категория: