Много е удобно да използвате приставката Page Cur, за да създадете ефекта на ъгъла на страницата.
Приставката е безплатна, подходяща за версии на Photoshop CS3, CS4, CS5. Интерфейсът е английски, но интуитивен.

Този плъгин е предназначен да помогне на потребителите на графични редактори, дизайнери, художници и др.и т.н., създават изключително реалистичен и сложен ефект на огъване на страница (включително многократно огъване) в две версии: извиване на страница (Page Curl) и сгъване на страница (Page Fold).

Изцяло новият механизъм, използван в него, позволява не само да се огъва изображението, но и да се текстурира с помощта на Bump карти (Bump maps), да се ориентира в триизмерното пространство (включително с добавяне на перспектива изкривяване) и напълно контролира процеса на осветяване на изображението (включително възможността за хвърляне на вътрешни сенки).

Плъгинът ви позволява не само да зададете цвета на задната страна на листа (полето на интерфейса на задната страна), но и да зададете произволна текстура за него. Например, долната страна на листа може да бъде текстурирана отвън (обратна страна->дефиниране->от файл-поле за заглавие или избрана от наличните на компютъра (задна страна->дефиниране->от файл-преоразмеряване до побиране поле)

Добавката се инсталира чрез инсталационния метод. Разопаковайте архива, щракнете двукратно върху файла page_curl 2.exe, в прозореца, който се отваря, щракнете върху бутона AGREE, след това щракнете върху INSTALL.Изтеглете от Yandex.Disk

Категория: