Следвайки линковете в този материал можете да изтеглите няколко комплекта униформи за фотомонтаж.

Формуляр за портретни снимки

Колекцията съдържа тридесет и четири шаблона с униформи на руски държавни служби, полиция, EMERCOM, армия и др. Всеки шаблон е направен с високо качество с разделителна способност от 600 пиксела на инч на отделен PNG файл, ширина на снимките от 1000 до 1600 пиксела, височина - 700-1500 пиксела.

Изтеглете от Depositfiles.com

Художествена фотоуниформа от Втората световна война

Този комплект представя униформата от времето на Втората световна война на различни държави, различни видове войски и различни звания. Всеки шаблон е в отделен PSD файл, видимостта на слоевете е деактивирана. Има общо четиридесет и шест шаблона.

Файлите са поставени в два архива, всеки от архивите съдържа двадесет и три файла.

Изтеглете първия комплект:Изтеглете от Depositfiles.com

Изтеглете втория комплект:Изтеглете от Depositfiles.com

Руска военна униформа за редактиране на художествени снимки

Този комплект съдържа десет шаблона за редактиране на снимки с руски военни униформи. Има модел на моряк в жилетка, подводничар, войник на стената на Кремъл.Като бонус е включен шаблон на астронавт в скафандър, принца на Монако и полицай (по дяволите, полицай). Между другото, шаблонът за полицейска униформа (не, полицай) е много добър за редактиране.

Шаблоните са в PRD файлове, всеки със свой отделен файл. Всички файлове са компресирани в RAR архив.Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: