Ботовете на Telegram за работа във Photoshop са предназначени да опростят процеса на редактиране на изображения. Те могат да помогнат на потребителите да автоматизират различни задачи, като редактиране на цветове, разпръскване, прилагане на ефекти и конвертиране на изображения в различни графични формати. За разлика от чатботовете за уебсайтове, TG ботовете не изискват инсталиран скрипт на сървъра и могат да се използват от вашия любим Photoshop специалист, който има инсталирано приложението Telegram на компютър или мобилен телефон.

In това В тази статия ще разгледаме 10-те най-популярни бота за Photoshop в количката.
  1. Един от популярните ботове на Photoshop еPhotoBot Този бот предлага на потребителите различни инструменти за коригиране на цвят, разливане, прилагане на ефекти, преоразмеряване и конвертиране в различни графични формати.Photobot позволява на потребителите да запазват редактирани изображения в облачно хранилище или да ги прехвърлят на други устройства.
  2. PixelBot е друг добре познат бот за Photoshop в Telegram. Този бот предлага на потребителите инструменти за редактиране на изображения, включително настройка на цвета, корекция на яркостта и контраста, прилагане на ефекти, конвертиране в различни формати и преоразмеряване. Този Pixelbot също позволява на потребителите да запазват и споделят редактирани изображения.
  3. БотDreamPower е предназначен да "съблича" момичета. Искате ли бързо да получите интимна приятелка? Просто качете снимка в този бот на Telegram и вземете голи тела.
  4. Бот@photo_enchase_bot подобрява качеството на селфита и други снимки. Полезно, ако имате стари размити снимки с ниска резолюция, които трябва да бъдат почистени. Или нови, но снимани с лоша камера или с лошо осветление.
  5. Photoshop бот в TG@best_pho_to_bot (той работеше във Vkontakte) обработва изпратени снимки, използвайки десетки шаблони. Услугата беше с прекъсвания през последните няколко месеца, но понякога разработчиците добавят нови шаблони.
  6. @NationalGeographic съдържа селекция от най-добрите снимки на National Geographics от цял свят. Всички снимки са с отлично качество и ще бъдат полезни при работа с Photoshop.
  7. @pic - Yandex бот за търсене на изображения в интернет при поискване. Ботът може също да търси подобни изображения.
  8. Бот@memingbotще ви помогне бързо да създавате прости мемове. С него можете да наслагвате текстове върху различни картинки от вградения архив или собствени фонови изображения. За да създадете мем, изберете шаблон и въведете@memingbot text_above в полето. Text_bottom Резултатът може да бъде изпратен в чата на Telegram, но не може да бъде изтеглен автоматично на устройството. За да направите това, изберете чата „Любими“, полученото меме ще отиде в личен чат и можете да го запазите за бъдеща употреба.
  9. С помощта на@getphoto_bot можете бързо да закупите изображение от фото стокове. Ботът ще избере най-добрите оферти и ще ви покаже директно в Telegram.
  10. Бот за воден знак@supersegaе предназначен да добавя водни знаци към вашите снимки. Първо трябва да качите своя воден знак и след това всички изображения, които качвате в Telegram, ще бъдат с този воден знак.

Категория: