С плъгина ICOFormat.8bi можете да запазвате всички документи, отворени във Photoshop, във формат на иконата на Windows ico.

Добавката е подходяща за версии на Photoshop CS2 - CS5 и 32 и 64 битови операционни системи.

За да инсталирате приставката в 64-битов Photoshop, поставете файла ICOFormat64.8bi в папката C:Program FilesAdobeAdobe Photoshop CS6 (64 Bit)Plug-insFile Formats

Можете да изтеглите този файл безплатно от връзките в долната част на страницата.

Трябва да се отбележи, че плъгинът записва документи във формат на икона на Windows, т.е. ICO, като най-голямата страна е по-малка от 256 пиксела. Тези. photoshop отказва да записва документи с размер на страната от 257 пиксела или повече, когато записвате такива документи, редът ICO (икона на Windows) (.ICO) в прозореца „Запазване като“ просто липсва.

Забележка. ICOFofmat плъгин за Photoshop CS6 и CC версии може да бъде изтеглен тук.

След инсталирането рестартирайте Photoshop и в прозореца "Запиши като" ще се появи нов редICO (икона на Windows)(.ICO).

Инсталирах плъгина ICOFormat64.8bi на моя Adobe Photoshop x64 на операционна система Windows 7 x64, вижте снимката:

Също така в архива е плъгинът ICOFormat.8bi за Adobe Photoshop 32bit, инсталиран на Windows 64 и 32-битови операционни системи.Трябва да се инсталира в папката C:Program Files (x86)AdobeAdobe Photoshop CS5Plug-insFilters. Както в случая с Photoshop 64bit, можете да запазите документ със страна по-малка от 256 пиксела в ICO формат. Производителността на приставките в програмите Adobe Photoshop 64bit и Adobe Photoshop 32bit е проверена от автора на тази статия. Изтегляне от Depositfiles.com.

Категория: