Друг начин да трансформирате модерна снимка в стара снимка от края на 19 век - този път с действие на Photoshop.

Действието е адаптирано за Photoshop с интерфейс на руски език. В комплекта има две действия - едното е за портретни снимки, а другото е за пейзажна ориентация.

В резултат на приложението се получава доста реална имитация на двуцветна ретро снимка, изображението е зърнесто, с петна и избледняване, генерират се неравномерни светлинни преходи.

Както се казва в заглавието, снимката е монохромна и има кафеникава сепия.

За да демонстрирам действието, направих тази известна снимка на Александровската колона на фона на арката на сградата на Генералния щаб:

И ето резултата от превръщането на съвременна снимка в имитация на снимка от края на 19 век:

Между другото, ако след прилагане на действието в панела със слоеве отидете на фоновия слой и изпълните действието отново, получавате това:

Е, доста ретро, съгласен )))

Действието спира, където ще бъдете подканени да отворите файлаoldBook.jpg.webp, който е в архива заедно с това действие, това ще добави текстура към стария снимка. За да създадете текстура, абсолютно не е необходимо да използвате предложеното изображениеoldBook.jpg.webp, всяка друга текстура от същата тема е подходяща, но трябва да се спазват три условия: изображението на стара хартията не трябва да има никакви полета (ако има - изрязване), трябва да има вертикална ориентация и ширина 2000 пиксела.Можете да изтеглите текстури на стара хартия на тази страница.

Изтеглете безплатно ретро фото действиеИзтеглете от Depositfiles.com

Категория: