Визитките са важен маркетингов инструмент в индустрията за красота. Много майстори на перманентен грим пренебрегват дизайна на визитките. И абсолютно напразно! В крайна сметка визитните картички все още са най-бързият начин да съобщите вашите данни за контакт на друго лице. В статията ще разгледаме важни въпроси, свързани с визитни картички за майстори на перманентен грим: основни характеристики, видове, правила и методи за проектиране, интересни примери и мостри на визитни картички за майстори на перманентен грим.Поръчайте визитка.

Защо перманентният гримьор се нуждае от визитна картичка

Визитните картички всъщност са загубили своята релевантност като дългосрочно съхраняване на информация за контакт. В повечето случаи човек получава визитна картичка, записва удобни опции за контакт на телефона и оставя картата в далечния ъгъл или дори я изхвърля.

В момента се разграничават следните характеристики на визитните картички:

 • Наличието на този печатен материал е индикация за вашето ниво на обслужване
 • Бързо прехвърляне на контакти
 • Инструменти за промоция
 • Покана. Можете да оставите визитната си картичка в приятелска организация или на майстор в сродна област, за да поканите техните клиенти във вашия салон
 • Няколко думи за внимание. Ако клиент държи вашата визитна картичка в портфейла си, ще я вижда всеки път, когато я отвори и няма да забрави да поръча оцветяване на вежди.
За да получите консултация

Видове визитни картички

Визитките за перманентен грим могат да бъдат разделени на няколко типа.

По тип медия:

 • Хартия
 • Електронно.

По разполагане на информация:

 • Пейзаж
 • Портрет.

Формат за печат:

 • Едностранно
 • Двустранно.

Форматиране на визитни картички

А сега нека поговорим за правилата за проектиране. В Русия общоприетият размер на визитната картичка е 9050 mm.

Стандартните размери се различават от нашите в други страни. Например в Европа - 8645 мм, в Япония - 9155 мм.

При проектирането използвайте не повече от 3 цвята. По-широката цветова палитра изглежда претрупана и затруднява клиентите да се съсредоточат върху основното послание.Не забравяйте, че е най-лесно да четете текст в черно на бял фон. За разлика от визитките на гримьора, при визитките на майстора на перманентен грим акцентът трябва да е върху веждите или устните.

Визитката на татуиста трябва да съдържа следната задължителна информация:

 • Лого или ваша снимка
 • Име, фамилия на собственика
 • Вид дейност (майстор за вежди, козметик, майстор за мигли, майстор за перманентен грим и др.)
 • Телефон
 • Адресът на вашето работно място.

Също така можете да добавите към визитката си:

 • Адресът на вашия личен уебсайт
 • Акаунти в социалните медии
 • Уникално предложение за продажба (USP)
 • QR код (напр. за онлайн регистрация, достъп до вашия Instagram, уебсайт и т.н.)
 • Имейл.

Можете да публикувате пример за ваша работа, но все още не е препоръчително да го правите, защото тази версия на визитната картичка не изглежда много естетически.

Как сами да направите визитка на татуист

Има много различни начини, по които можете да създадете визитка със собствените си ръце и е безплатно и не изисква образование на дизайнер или умения в професионална програма.

Визитка на Microsoft Word

Това е най-лесният вариант. Когато създавате нов файл, трябва да изберете опция за визитка. След това изберете шаблона, който ви харесва най-много. След това въведете цялата необходима информация.

Недостатъкът на тази опция е ограниченият брой шаблони и доста простият дизайн.

Визитка в Printut

Удобна онлайн услуга, където можете да създавате всякакви визитки. След като приключите, можете да изтеглите резултатите в два формата (jpeg.webp за преглед, pdf за печат).

Изтеглянето струва 99 рубли.

Визитка чрез Editor.printdesign

Тази услуга ви позволява да създадете оформление от нулата, като изберете изображения, шрифтове и фонове. Тук можете да използвате и готови шаблони. Освен това на уебсайта editor.printdesign можете да изпратите визитки за печат наведнъж и да поръчате печат за доставка до дома. Услугите за доставка се предлагат в цяла Русия.

Цена за изтегляне на готов за печат шаблон без воден знак: 150 рубли.

Визитка с Maketron

Maketron ви дава възможност да създадете визитка на татуист от нулата или можете да започнете с предварително направен шаблон, който можете да персонализирате сами. Ако решите да отпечатате вашата визитна картичка в собствената си печатница, тогава макетът ще бъде създаден за вас безплатно. Ако качите оформление за печат в друга печатница, цената за качване на оформление без воден знак е 150 рубли.

По принцип всички онлайн ресурси за проектиране на оформления на визитни картички като цяло са сходни по функционалност и възможности. Цената им също варира от около 100 до 150 рубли на изтегляне. Следователно можете да изберете всяка от предлаганите услуги.

Ако имате умения за работа с Photoshop, можете сами да създадете визитка във Photoshop, без да използвате приложения на трети страни.

Шаблони и мостри за визитни картички за перманентен грим

Събрах най-добрите шаблони и образци на визитни картички на майстори на перманентен грим. Изтеглянето на файла е достъпно във формат jpg.webp (може да се разглежда като снимка) или psd (може да се редактира във Photoshop и отпечата).

10 Най-добри дизайни на визитни картички за татуисти

Поръчайте визитка

5 Красиви шаблони за визитки за перманентен грим

Изтегляне на шаблон
Поръчайте визитка
Изтегляне на шаблон
Поръчайте визитка
Изтегляне на шаблон
Поръчайте визитка
Изтегляне на шаблон
Поръчайте визитка
Изтегляне на шаблон
Поръчайте визитка

Примери за видео визитки за постоянно

Категория: