Следвайки връзката в тази публикация, можете да изтеглите безплатен PSD файл с осем вида правоъгълни бутони. Съществено предимство на стила на дизайна на тези бутони е, че рамките на бутоните са направени от векторни контури, което означава, че чертежите се поддават на всякакво мащабиране. Текстовите слоеве също не са растеризирани, разбира се.

Използвах един от тези бутони на сайта, той се намира в заглавката на страницата. Бутонът се намалява във Photoshop от първоначалната стойност на ширина до 85 процента, след това и в ширина, и във височина до 50 процента. Към текста е приложен рязък метод за антиалиасинг. Променени са параметрите за размер, дълбочина и омекотяване за изгледа на бутоните в режим на задържане от оригиналните и в стиловете на слоя в релефния.

Всички компоненти на изображението са поставени на различни слоеве. Слоевете от всеки отделен бутон се комбинират в групи. За яснота и удобство при работа във Photoshop, индикаторите за видимост на панела Слоеве са маркирани според цвета на бутоните. Файлът е компресиран в RAR архив.Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: