На тази страница можете да изтеглите безплатно програма, предназначена да превключва езика на интерфейса на версията на Adobe Photoshop CC, но авторът на този сайт тества ефективността на програмата и на Photoshop CS6, превключването на езика работи, тъй като трябва да бъде, защото. Принципът на локализация за версии CS6 и CC е подобен. Програмата се казваSwitch _Language PS, не изисква инсталация на компютър и може да се стартира от преносими носители (флашки и др.).

Така че, ако по-рано, за да превключите езика, трябваше да отидете в папката C: Program Files Adobe Adobe Photoshop CC 2015 Locales ru_RUSupport Files (това е на руски по подразбиране) и да промените името / разширението на файлаtw10428.dat(сложих знака ~ в началото на името, можете също да добавитеoldслед разширениетоdat, основното е, че Photoshop не вижда този файл), сега просто трябва да стартирате програматаSwitch _Language PSи да изберете желания език в раздела Language и да натиснете бутона Swith:

Диалогов прозорец на помощната програма за превключване на езика на интерфейса на Photoshop

Настройки на програмата

Настройките на програмата са много прости. Първо трябва да посочите пътя до файла Photoshop.exe, но ако сте инсталирали Photoshop в нормален режим, тогава не е необходимо да посочвате пътя, програмата сама ще намери файла на адреса по подразбиранеC:Програмни файлове AdobeAdobe Photoshop CC 2015 .

Освен това,Switch _Language PS има още две опции - Премахване на други Ul езици и стартиране на PS CC 2015.

ОпцияПремахване на други Ul езициспоред мен не е задължителна, т.к. той временно премахва допълнителни езикови пакети от папкатаC:Program FilesAdobeAdobe Photoshop CC 2015Locales

Но опциятаСтартиране на PS CC 2015е много полезна. Когато изберете тази опция, след като изберете езика и натиснете бутона за превключване, натиснете бутона Затваряне и Photoshop автоматично ще се стартира, ако не е бил стартиран.

Забележка. Когато Photoshop работи, промяната на езика изисква рестартирането му.

Допълнителен езиков пакет

Допълнителен езиков пакет - файлAddLng_for_Photoshop_CC_2015.exeС него можете да инсталирате руски и/или английски език на интерфейса на програмата. За да направите това, трябва да стартирате файлаAddLng_for_Photoshop_CC_2015.exeкато администратор (щракнете с десния бутон върху иконата на файла ->Изпълни като администратор), в прозореца, който се отваря, щракнете върху „Напред ", в новия прозорец изберете желания език:

Прозорец за инсталиране на допълнителен езиков пакет

Изтеглете безплатна програма за превключване на език на Photoshop и езиков пакет RU-EN:Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: