Flaming Pear актуализира интересна добавка Flexify 2 за Adobe Photoshop, която ви позволява да създавате ефекти на лещи за панорамни изображения, може да конвертира всяко изображение в сфера, полусфера, кон, пирамида и много други геометрични фигури - общо около петдесет опции за представяне на крайните изображения.

Ето как изглежда интерфейсът на приставката:

Параметрите на филтъра могат да се регулират, вградени ефекти. Ако искате да получите ефект на рибешко око върху снимка, да залепите глобус от Московска област от хартия или всяка снимка върху краищата на геометрични фигури, тогава приставката Flexify 2 ще ви помогне да направите това. Flexify 2 е невероятен плъгин! Искате ли да превърнете снимка на децата си в куб или да направите къщата си да изглежда като отразена в огледална сфера? Това са само малка част от нещата, които можете да правите с Flexify!

Плъгинът може да прави всякакви "обемни" изкривявания на изображения, позволява ви да го "издърпате" (картината) върху един или друг обемен обект (топка, цилиндър и т.н.) като текстура. Следователно настройките на приставката съдържат такива географски координати като ширина (Latitude) и дължина (Longitude). Картината ясно демонстрира как нашите "географски настройки" влияят. Имаме - текстура, "увита" около топката, а оста на земното кълбо е наклонена. Също така получаваме схемата на топката с помощта на филтъра Flexify от обичайната „решетка“, като задаваме режима на наслагване на мрежата (Grid).Параметър - завъртане (завъртане) ще ви помогне да регулирате местоположението на картината в избрания ъгъл. Параметърът Glue ви позволява да комбинирате и смесвате ефекти. Работи само в RGB цветови модел.

Инсталация на плъгина:
изтеглете архив, поставете файла Flexify-268.8bf в папка
C:Program FilesAdobeAdobe Photoshop CS5Plug-insFilters
за 64-битови операционни системи поставете в папка C:Program Files (x86)AdobeAdobe Photoshop CS5Plug-insFilters

Как да отворите плъгина:2)

Не се изисква регистрация.

Във Flexify 2 е възможно да създавате, запазвате във формат PSD и отпечатвате заготовки във Photoshop за по-нататъшно залепване на различни геометрични форми от топка до сложни N-таедри (N е броят на лицата).
Приставката Flexify 2.2.6.8 работи с Adobe Photoshop CS2, CS3, CS4, CS5, само на английски Ново в тази версия:

  • Добавени нови предварителни настройки
  • Добавен е нов ключ "Използване на настройките на малка планета"
  • Коригирано липсващо изместване на обектива;
  • Коригирани проблеми с unFish експорт.
  • Коригирано неправилно обрязване с 6 детелини
  • Подобрена поддръжка за многоядрени процесори под Windows.
Изтеглете от Yandex Disk

Категория: