PluginFace Control v2.00 (32/64) е инструмент за прецизен синтез на изражението на лицето за създаване на карикатури и карикатури от снимки, с други думи, с негова помощ можете лесно се подиграваш на снимка на приятел или приятелка:

В допълнение, плъгинът е подходящ за създаване на анимирани портрети:

В работния процес плъгинът използва техниката "Самоорганизираща се леща" , която манипулира пластичността на обекта.

Инсталиране и стартиране на приставката Face Control 2.00

Добавката е съвместима с версии на Photoshop от CS2 до CS6 с 32 и 64-битови битове. За да инсталирате, стартирайте файла SetupFaceControl.exe, който можете да изтеглите от връзките на долната част на страницата. По време на инсталацията ще се отвори прозорец, където трябва да изберете версията на Photoshop и битовата дълбочина на системата (например аз избрах Photoshop CS6 64bit):

След това трябва да рестартирате програмата (ако е работила по време на инсталацията). За да стартирате Face Control 2.00, отидете в раздела на главното меню Filter ->Redfield ->Face Control II.

Кратки инструкции за използване на Face Control 2.00

След стартиране на приставката се отваря диалогов прозорец с инструменти за коригиране на изкривяването на снимката:

Отдясно и под миниатюрата на прозореца за предварителен преглед на снимката има корекции за размера на областта, където се прилага изкривяването (жълти квадратчета с числа вдясно от тях), корекцията се извършва чрез плъзгане на квадратчета с мишката.

Използвайки плъзгачаВключване на маската можете да определите остротата на границите на деформираната зона и дори да я обърнете.

Angle - променя ъгъла на пречупване. Настройката може да бъде полезна за създаване на повтаряща се анимация (както на втората снимка отгоре).

SkewиShift - с тези плъзгачи можете да придадете на лицето на снимката различни изражения и гримаси, да увеличите и намалите очите , уста и др.

НастройкаDeformaliom, както подсказва името, деформира изображението.

Освен това има три икони на жълти диаманти с пет точки в работния прозорец на Face Control. Като щракнете върху тях, можете да зададете произволни настройки за изкривяване на снимката.

Изтеглете плъгина Face Control v2.00 (32/64):Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: