AKVIS Sketch плъгинът ви позволява да конвертирате снимки в скици, които имитират ръчно изработена работа, направена с художествена четка, молив или въглен, можете да създавате както черно-бели, така и цветни рисунки и дори да получите ефекта на рисуване с акварел и пастел .
AKVIS Sketch може да работи не само като добавка за Photoshop, но и като самостоятелна програма.
Пример за използване на добавката е представен в статията Създаване на ръка -нарисувана карикатура от видео с помощта на Photoshop
Приставката е снабдена с интуитивен интерфейс, присъства руски.
Допълнителни ефекти: комбинация от снимка и рисунка, замъгляване на определена област от изображението, добавяне на текст, рисуване върху различни видове повърхности (платно, велпапе, плат).
Sketch работи с версии на Photoshop CS3, CS4, CS5 и формати на изображения JPEG.webp, TIFF, PNG, BMP.webp С версия на плъгина 10.1.2003.6145 има 11 готови настройки, с версия 11.1.2003.6145 - също единадесет

Не на последно място. За тези добавки не използвам пробни версии за нулиране, кейгени и други подобни. Точно след десет дни сложих върху 10-та версия на 11-та, след десет дни отново десета и така до безкрайност. Инсталирането на приставката отнема минута, така че не е досадно.

Категория: