AKVIS Coloriage 7.5 е предназначен да оцветява черно-бели снимки и да заменя цветовете с тях. Интерфейсът поддържа руски език.
AKVIS Coloriage 7.5 може да работи като добавка за 8bf графичен редактор, например, идеално се интегрира в Adobe Photoshop, но може да работи и като самостоятелна независима програма.

Плъгинът е лесен за използване и не изисква специални усилия и професионални умения.
Основната задача на потребителя на плъгина е да раздели картина (снимка) на области и да избере цветове за оцветяване. Всеки обект в изображението трябва да бъде очертан с цвета, с който искате да го оцветите.
Пакетът на плъгина предоставя набор от цветове за оцветяване на снимки. Има цветове за устни, кожа, коса, очи, плат, трева, стени, облаци и т.н. щракнете върху бутона "Старт" и получихте добър резултат за една минута от времето, прекарано в цялата работа по оцветяване:

Ако не харесвате изходните цветове, можете да се върнете назад (раздела „Преди“) и да замените цвета на контура или отворена линия с помощта на инструмента „Тръба“ и „Вълшебна тръба“ инструментът променя цвета на всички контури от един и същи цвят. Плъгинът има и други инструменти за редактиране, които са лесни за разбиране дори за начинаещи.Когато задържите курсора на мишката върху инструмент, изскача прозорец с неговото име и кратка подсказка.

Категория: