Впечатлете вашите съученици, съученици, учител или лектор с есета, които са лесни за разбиране, които искате да прочетете.

Изпъкнете с професионално проектирано резюме

Очарователното резюме е ясно и красиво представяне на информация. Може да бъде резюме за изкуството, резюме за фотографията, социално резюме, резюме за историята. И нямате нужда от диплома по дизайн, за да създавате зашеметяващи модерни есета и професионално изглеждащи оформления.

Използвайте Canva, за да направите вашето резюме да се откроява от тълпата.Canva също така улеснява сътрудничеството с приятели в движение, дори ако вашият съученик е от другия край на града. Нека другарите и лидерите преглеждат, коментират и дори редактират, където и да са - това е особено вярно по време на периода на дистанционно обучение.

Как да направите модерен абстракт

  1. Отворете нова страницаРегистрирайте се за Canva с помощта на Facebook или Google. След това влезте в акаунта си и потърсете типа дизайн „Отчет“, като използвате инструмента за търсене на началната страница на Canva.
  2. Научете моделиТърсите вдъхновение? Разгледайте библиотеката с шаблони на Canva. Тук ще намерите оформление за всяка тема, която можете да си представите. Кликнете върху шаблона, който харесвате, за да го направите ваш.
  3. Открийте нови възможностиДобавете изображения и текст към вашата страница с помощта на инструмента за плъзгане и пускане. Canva разполага с милиони стокови снимки, изображения, илюстрации, икони, фигури, графики и други графични елементи, за да освежите дизайна си.
  4. Направете своето резюме уникалноКачете своя собствена марка, изображения или илюстрации. Променете размера и позицията на елементите на страницата, за да персонализирате оформлението. Експериментирайте с комбинации от цветове и шрифтове.
  5. Изтеглете и отпечатайтеИзтеглете и запазете своето резюме като готов за печат PDF файл или го споделете онлайн с няколко кликвания. Върнете се към редактора по всяко време, за да направите промени в абстрактния дизайн.

Получете правилната марка във вашите резюмета

Създайте собствено корпоративно лого и го поставете върху резюмето. Качете вашето лого, импортирайте изображения с висока разделителна способност, след това изберете цветове и шрифтове на марката, за да създадете моментално разпознаваем вид. Ако наистина се чувствате като креативна личност, защо не опитате филтър или два или дори три. И ако резултатът не ви харесва, опитайте нещо друго. И всичко това се прави с няколко щраквания: плъзнете и пуснете от тук до там.

Показване на абстрактни данни с истински шик

Твърде често резюметата могат да бъдат истинска прозявка и да изглеждат точно като всички други резюмета. Искате вашето есе да бъде завладяващо, информативно, интересно и наистина запомнящо се. Инструментите на Canva улесняват създаването на много красиви документи. Изберете смели цветове, креативна типография и лесни за възприемане графики, които наистина показват вашите данни. И ако сте закъсали да търсите вдъхновение, има селекция от професионално проектирани шаблони, готови за работа.

Отпечатайте вашето резюме или просто го изпратете директно от Canva

След като резюмето ви е готово, просто щракнете върху бутона „Изтегляне“, за да запазите резюмето си като PDF с високо качество, след което го коригирайте и отпечатайте. Или, за да спасите дървета, просто изпратете вашето резюме по имейл на вашия учител или инструктор направо от Canva.Може да сте на опашка за високи оценки, когато това есе се появи на бюрото или екрана на учителя!

Въпроси и отговори относно дизайна на съвременните резюмета

Как се пише есе?

Абстрактът включва заглавие, вашето име, дата, съдържание с подходящи номера на страници и заглавия, резюме, въведение, основна част и заключение. Преди да започнете да пишете резюме, трябва да напишете резюме, за да сте сигурни, че информацията е разкрита логично.

Какво прави едно професионално есе?

Професионалното резюме отразява доброто разбиране на темата, ясно артикулира целта, демонстрира добра организация на идеите, включва добре интегрирано изследване и използва професионален шаблон. Появата на резюмето е особено важна, за да впечатлите читателя.

Кои са основните раздели на резюмето?

Повечето есета се състоят от заглавие, резюме, въведение, основна част и заключение.Може също да искате да включите препоръки и прикачени файлове, за да споменете призиви за действие и да покажете изследвания, които подкрепят вашата работа. Основната част ще бъде най-дългата част от резюмето.

Има ли GOST за резюмета?

Да. Прочетете повече за това как да издадете резюме съгласно GOST в статията на връзката .lfirmal.com/oformlenie-referata

Категория: