Не толкова отдавна имах нужда от стъклени текстури, за да създам лого, но все още не знам какво точно. Търсенето в обичайните ми фондове за снимки не даде никакви резултати и реших да отида на www.flickr.com. По някаква причина не съм изтеглял изображения от там преди. Оказа се, че всичко е много добре, само собственото търсене на сайта не е много подходящо, затова потърсих сайта през Google за заявкатаGlass Texture(който не знае, въведете запитванеsite:www.flickr.com Glass Texture) и превключихте на „Картини“ на страницата с резултати от търсенето. Този вид търсене се оказа много по-продуктивен.

Почти веднага намерих материали за създаване на прозрачен текст със стъклена текстура. По-долу предоставям връзки, където можете да изтеглите безплатно стъкло за създаване на абстрактен фон, прозорци, витрини и т.н. Изборът включва шарени, полупрозрачни, непрозрачни, матови, неравномерни, с дъждовни капки и др.

За тези, които не знаят, за да изтеглите снимки от www.flickr.com, трябва да отворите страницата със снимки, да щракнете върху този бутон (той е долу вдясно), ще се отвори меню, където можете щракнете върху желания размер на изображението.

Всички изображения са безплатно лицензирани и отворени за изтегляне

Чаша с дъждовни капки

Изтегляне

Прозорец с мръсни ивици

Изтегляне

текстура от матирано стъкло

Изтегляне

Мръсен прозорец

Изтегляне

Полетно стъкло
"
Изтегляне

Повърхност на фасета
"
Изтегляне

Чаша с шарени листа
"
Изтегляне

Шарени листа
"
Изтегляне

Непрозрачен прозорец
"
Изтегляне

Цветно шарено стъкло
"
Изтегляне

Продължава тук.

Категория: