Следвайки връзката в долната част на страницата, можете да изтеглите безплатно голяма колекция от много красиви оптични и светлинни светлини за фото и видео камери. В колекцията има общо 148 висококачествени PNG изображения.

Примери за оптични отражения. Обръщам внимание, размерът на снимката е значително намален, качеството е влошено за бързо зареждане на уеб страницата:

Примери за отблясъци в обектива:

Тъй като всички тези акценти са на черен или тъмен фон, лесно е да ги приложите към почти всяка снимка. Можете да добавите ефект към пейзаж или нощна снимка, можете да "съживите" портретно изображение или фигура на човек в цял ръст.

Реших да направя малък пример и да се подиграя на снимката.

Ето снимка с някакъв човек от интернет:

Блестяща снимка:

След това отворих и двете от тези снимки във Photoshop, като използвах инструмента за преместване (Инструмент за преместване), плъзнах снимката с отблясък към снимката с мъж, използвайки инструмента за безплатна трансформация коригирах размера. Ето какво се случи:

Сега остава да промените режима на смесване на слоя с отблясък. В този случай "Екран" е най-подходящ. Ако искате по-силен ефект, приложете режима Linear Dodge (Add), за по-слаб ефект използвайте Lighten.

Ето моят резултат с екранен режим:

Разбира се, ясно е, че това е най-примитивният пример за прилагане на акценти.

Безплатно изтегляне:

148 PNG | 3180 x 4500 | 300dpi | 62.93 MbИзтегляне от Depositfiles.com

Категория: