Тази публикация представя колекция от комплекти четки под формата на три комплекта ABR файлове с гръндж декорации, рамкови маски и обикновени фоторамки за използване във Photoshop.

Четките от комплекта mask-frame-brush.abr изглеждат като класически правоъгълни геометрично правилни рамки, украсени с различни шарки. Формата на четките е различна, това са правоъгълници със заоблени ъгли, ромби, овали, рамка в рамка.Четките от този комплект са показани на примерната снимка:

Четките от комплекта grungeflower.abr могат да бъдат полезни като допълнение към дизайна на снимката. На фона, направен с помощта на тези модели, можете да поставите текстов надпис или етикет. Има общо осем четки.

Четките в комплекта mask-frame.abr изглеждат като класически рамки за снимки или портрети. Тези рамки са направени в строг минималистичен стил с добавяне на малко количество декорации.

Четките са големи по размер и са направени във висока разделителна способност, има общо дванадесет четки, намалените проби от които са показани на фигурата по-долу.

Всички комплекти са поставени в един RAR архив.Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: