Не е тайна, че момичетата с вълниста коса редовно изправят косата си, а притежателките на права коса мечтаят за къдрици. Същото е и с цвета на косата: блондинките се боядисват в тъмно, брюнетките се изсветляват, а някой дори пробва радикално ярки нюанси - розово, синьо, червено.

уврежда косата ви, ако прекалявате. И винаги има страх: „Ами ако не ми хареса?“

За щастие модерните технологии ни идват на помощ. И така, има много приложения, които променят цвета на косата. Можете да го направите напълно безболезнено в компютърната програма - Movavi Photo Editor. В него, ако е необходимо, можете да подобрите снимката:

След като заредите изображението в редактора, отворете раздела Ретуширане. Инструментът за боядисване на коса се намира в подгрупата Разни. Работи като обикновена четка, което означава, че можете да изберете нейния размер, мекота и интензитет на цвета. А самият цвят се избира с помощта на палитрата.

Няколко съвета:

  • По-тъмната коса може да не се боядисва от първия път. Щракнете върху „Прилагане“ и след това ги нанесете отново. Увеличаването на наситеността на цветовете също ще помогне.
  • Ако случайно сте рисували върху кожата или фона - няма значение. Можете да изтриете такива щрихи с Eraser.

Важен детайл: когато променяте цвета на косата, не забравяйте за цвета на веждите (обаче, както в живота). За да направите това, редакторът разполага с молив за вежди, който работи на същия принцип. За да изберете желания цвят, използвайте капкомера, за да копирате например цвета в корените на косата.

Категория: