Всеки уеб администратор е изправен пред необходимостта да обработва различни снимки и изображения. Това е необходимо както за повишаване на степента на привлекателност на интернет страницата, така и за улесняване на нейното популяризиране. Последното е много важно, тъй като търсачките обръщат голямо внимание на наличието на снимка, когато оценяват качеството на страницата. Разбира се, най-лесният начин за уеб администратора е да намери правилната снимка и просто да я постави в сайта, но това не винаги е възможно.

Това се дължи на две причини едновременно. Първо, снимките в различни сайтове, както и лично направените снимки, могат да имат различни размери, разделителни способности и други параметри. В резултат на това се оказва, че снимката може просто да не пасва на страницата по размер или да има много голямо тегло, което води до високо време за зареждане на интернет страницата. Второ, търсачките оценяват уникалността на снимката, така че ако решите да я копирате без никакви промени, търсачката може не само да не я вземе предвид при класиране на сайтове, но дори да понижи сайта в резултатите от търсенето поради наличието на неуникално съдържание в сайта.

За да разрешите горните проблеми, лесно ще ви помогне онлайн редактор на снимки. За да направите това, изобщо не е необходимо да отделяте огромно количество време за изучаване на Photoshopa, което предлага най-широките, но ненужни възможности за потребителя. В по-голямата част от случаите е достатъчно потребителите да променят разделителната способност на снимката, да я изрежат, да намалят или увеличат размера, да добавят контраст, да премахнат ефекта "червени очи" и да извършат други прости операции.За да гарантирате уникалността на снимката, е достатъчно да я изрежете или завъртите с една степен. Всичко това може да се направи с помощта на безплатни услуги, които са достъпни в Интернет.

Този онлайн редактор на снимки има много прост интерфейс и интуитивни инструменти, които не изискват дълго изучаване на помощния файл (имайте предвид, че има минимален размер). В резултат на това всеки може да се справи с обработката на снимки и не е необходим много опит в притежаването на компютърни програми. Просто се опитайте да ги използвате - ще разберете, че е удобно и бързо. Във всеки случай сме сигурни, че ще ви отнеме доста време, за да овладеете редактора.

Категория: