Това действие ви позволява да създадете изпъкнала или вдлъбната филмова рамка от картина или снимка. Под рамката се създава фонов слой, който се нарича "Платно" , този слой по-късно може да бъде заменен с желания
Внимание! Това действие ще работи на версии на Adobe Photoshop CS3, Cs4, CS5 както с руски, така и с английски интерфейс, потвърдено от автора на тази статия.

Резултат от действието:

Това действие е набор (има стандартната разделителна способност на действията на Photoshop.atn) и се състои от две операции, първата от които създава извита рамка, а втората - вдлъбната. Зареждането на действие във Photoshop е лесно. Достатъчно е да копирате ATN файла, след което да отворите панела с действия (Action), през раздела на менюто Window ->Operations (Window ->Actions) или просто да натиснете клавишната комбинация Alt + F9, след което от най-горния десен ъгъл на палитрата, щракнете върху иконата с триъгълник надолу, отваря се списък, щракнете върху реда „ Зареждане на операции» (Зареждане на Ations), в копираме ATN файла в този прозорец. Сега действието ще се появи в списъка.Изтеглете от Depositfiles.com.

Категория: