Това действие (действие или действие) за Photoshop превръща обикновена нормална снимка или рисунка в избледняло старо изображение върху смачкана протрита хартия, нещо като снимка в стар вестник, придава на хартията ожулен, неравен, смачкан , добавя петна, появили се от старост. Ефектът на ретро снимка от очукан вестник се засилва значително, ако върху полетата се изпише текст, който действието добавя към изображението.

Това се вижда ясно на демонстрационната снимка:

Тази снимка, разбира се, е намалена и не може да покаже всички ефекти, създадени от действието, но можете да видите оригинала на това изображение, като изтеглите архива с действието.

Това действие е преведено на руски и адаптирано към рускоезичния Photoshop, но работи и на Photoshop с английски интерфейс.

Това действие включва основното действие и пет допълнителни действия, които могат да бъдат приложени след основното.

Вижте други материали за създаване на рисунка от снимка
Рисуване с молив от пейзажна снимка
Видео урок: създаване на действие - рисуване от снимка
Преобразувайте снимка в акварелна рисунка Как да направите рисунка с молив от снимка

Основното действие привежда изображението в състоянието, което виждате в демонстрационното изображение, а пет други действия дават на документа допълнителни ефекти.Това са:
- допълнително обезцветяване
- увеличаване (сякаш рязко очертание) на бръчките на хартията - три ефекта от старчески петна

Когато действието се стартира, се появяват обяснителни прозорци на руски и можете да промените настройките по подразбиране и настройките по време на изпълнение.

И още нещо. Някои потребители се дразнят, че действието спира по време на изпълнение и отваря съобщения с предложения за промяна на настройките на свои (тук - променете ширината на полетата, задайте свой собствен радиус на зърно, цветови тонове, наситеност и т.н.) или приемете настройките по подразбиране и продължете изпълнението. Затова добавих втора опция - с настройките по подразбиране, работещи без спиране, това е файлътOld_paper-en_Non-stop.atnИзтегляне от Depositfiles.com.

Категория: