Това просто действие на Photoshop превръща обикновена плоска снимка в триизмерен обект - топка. По-точно, този набор от операции създава топка с огледална повърхност и акценти върху нея, а изображението, взето като основа, се отразява в топката.

Вижте какво превърна това действие в хоризонтална снимка с котенца в:

Не е необходимо да отваряте изображението във Photoshop предварително. След стартиране на операцията автоматично ще се отвори прозорец за избор, където ще бъдете подканени да отворите желания файл.

Отговорът на въпроса как да инсталирате действие във Photoshop е да отворите папка с файл, в случая mirror_ball.atn, щракнете двукратно върху този файл с левия бутон на мишката, Photoshop ще се отвори ( ако не е бил отварян преди), за да отворите самото действие, трябва да отидете в раздела на главното меню на Photoshop Window ->Operations (Window ->Action) и да изберете желания набор от действия от списъка (тук комплектът се нарича „Огледална топка“). Прочетете повече за инсталацията в материалите на този сайт.

Този набор от операции е подходящ за рускоезични и англоезични версии на Photoshop от CS3 и по-високи, производителността е проверена от автора на този материал. Примерен чертеж, направен на Adobe Photoshop CS5 с руски интерфейс, инсталиран на Windows 7 x64.Изтегляне от Yandex.Disk

Категория: