Това действие (или действие, или действие или англ. действие) за Photoshop превръща обикновена модерна снимка в стара снимка в ретро стил от началото на миналия век. Снимката е с рамка и изтъркани ръбове. Освен това на снимката се придава повърхностна текстура, характерна за това време, която има гофри, а самото изображение става черно-бяло, или по-скоро сепия, и донякъде избледняло.

Действието е подходящо както за вертикални, така и за хоризонтални снимки.Архивът съдържа два вида действия - за програми с руски и английски интерфейс, действието е адаптирано към рускоезичния Photoshop от автора на този материал.

Резултат от работата Действие:

Комплектът се състои от три действия - основно и две допълнителни. Основното действие кара снимката да изглежда като показаното, а второстепенните действия огъват картината, хоризонтално огъване за хоризонтални снимки или вертикално огъване за вертикални снимки. Изпълнявайте допълнителни действия само след като завършите основното.

За да инсталирате действие във Photoshop, просто разопаковайте архива и щракнете двукратно върху съответния файл (архивът съдържа два файла с набори от действия - Old_Photo-ru.atn и Old_Photo-ru.atn плюс примерна снимка) с левия бутон на мишката. Наборът ще се появи в палитрата с действия.
Отворете палитрата с действия: Прозорец ->Действия или Прозорец ->Действие или Alt+F9Изтегляне от Yandex .диск.

Категория: