Можете да инсталирате Photoshop, ако отговаряте на минималните системни изисквания на вашето устройство. Първо, операционната система (OS) Windows, MAC или Linux трябва да бъде инсталирана на компютъра или лаптопа. Второ, хардуерната конфигурация (място на твърдия диск, RAM памет, процесор, видеокарта, интернет връзка и т.н.) трябва да съответства на предпочитаната версия на Photoshop от уебсайта на Adobe.

Системни изисквания за инсталиране на Adobe Photoshop
 • Свободно място на твърдия диск5GB или повече на дискаC:\ за инсталиране и работа на приложения
 • RAM 4GB или повече (8GB препоръчително)
 • Процесор Intel или AMD 64-bit 4GHz или по-бърз
 • Операционна система Windows или iOS с 64-битова конфигурация
 • Интернет връзката трябва да е достатъчно добра, за да се регистрирате и да получите необходимите изисквания за активиране на софтуера, известия за абонамент и достъп до всички онлайн услуги

Изтеглете инсталационния пакет на Photoshop

Можете да изтеглите Photoshop от официалния уебсайт или от сайтове на трети страни, които предоставят хакнати версии на програмата. Легалната версия на Adobe Photoshop е гарантирано без вируси, но ще трябва да платите за нея (все пак по-нататък ще ви покажа как да изтеглите безплатната пробна версия). Когато изтегляте Photoshop от Torrent и други непроверени източници, съществува риск от инсталиране на злонамерен софтуер на вашия компютър заедно с необходимия софтуер.

Следващата стъпка е да изтеглите и инсталирате официалната версия на Photoshop.

 1. За да изтеглите и инсталирате най-новата версия на Photoshop, посетете официалната уеб страница на Adobe Photoshop. Тази страница включва всички най-нови функции на Photoshop. Изберете безплатен пробен период (30 дни). Щракнете върху бутона купете сега, за да закупите пробен пакет от Adobe.
 2. След като щракнем върху бутонаКупете сега, ще бъдем насочени към уеб страницата по-долу, ще изберем нашия план и ще получим сериен код за достъп до Photoshop чрез официалния имейл на Adobe след това покупката. Официалните абонаментни имейл услуги на Adobe ще предават този сериен номер; не го давайте на други, пазете го. Щракнете тук.
 3. Тази страница има достъп до софтуер за различни цели като лична употреба, бизнес или професионални нужди, студенти и учители, както и училища и университети.Има и облачен план за запазване и достъп до данни от всяко място по всяко време чрез интернет. Можем да получим корпоративни и образователни отстъпки, ако закупим няколко пакета услуги наведнъж. За да направите това, трябва да се свържете с маркетинговия отдел или услугата Adobe за повече подробности. По-долу има връзка за връзка с услугите и маркетинга на Adobe. Ето линка.
 4. Трябва да се регистрираме (ако сте нов) или да влезете (акаунтът съществува) на официалната страница на Adobe. Чрез тази връзка можем да използваме идентификационните данни на Facebook и Google за създаване на нови акаунти. Изберете правилния план или метод на инсталиране.
 5. Регистрирайте се или влезте в Adobe за достъп до приложения, използващи CC версията. Можете да използвате вашите Facebook и Google акаунти за бързо влизане. Данните за проекта могат да се съхраняват в облака и да бъдат лесно достъпни по всяко време.Актуализациите и съобщенията, свързани с известията, ще бъдат изпращани на регистрирания имейл адрес.
 6. След като влезем, можем да видим нашите данни на главната страница, след което да отворим нов раздел на браузъра и да отворим тази връзка; имаме списък с приложения за облачни услуги на Adobe, изберете Photoshop 64 бита от списъка и го изтеглете въз основа на „ОС“.
 7. Изтеглете необходимия софтуер с правилната конфигурация на 32-битова или 64-битова операционна система.

Инсталирайте Adobe Photoshop

 1. Когато архивът с всички поддържащи файлове на Photoshop бъде изтеглен, разархивирайте го във всяка папка. След това стартирайте (щракнете два пъти върху.exe), за да стартирате съветника за инсталиране на инсталационния файл.
 2. След като стартира, инсталаторът иска няколко подробности за конфигурацията, напр. Adobe иска пробен пакет; ако желаете пробен пакет, изберете опцията да го изпробвате; ако имате закупен пакет с план за Photoshop, изберете инсталиране.Този избор ще помогне за свързване на Photoshop с продължителност и допълнителни функции и приписване в зависимост от избрания план.
 3. След това ще се отвори Лицензионното споразумение за софтуер на Adobe. Моля, прегледайте условията и изберете предпочитания от вас език, преди да приемете условията на Лицензионното споразумение за софтуер на Adobe.
 4. Цифров сериен номер ще бъде изпратен на вашия регистриран имейл адрес от Adobe. Ако сте се абонирали за някакъв план, този сериен номер ще ви помогне да активирате вашия пакет; след като го получите, въведете серийния номер в полето и веднага щом номерът бъде въведен изцяло, щракнете върхуNEXT Когато инсталирате безплатна пробна версия, инсталаторът няма да поиска сериен номер номер; потребителите ще бъдат директно изпратени към следващата инсталационна стъпка от съветника.
 5. Според плана можем да изберем списъка с необходимите приложения от пакета с формуляри, предпочитан език, местоположение за запазване на инсталационните файлове. След това трябва да кликнете върху бутона за инсталиране.
 6. Инсталацията може да отнеме известно време. Устройството трябва да има 64-битова операционна система, процесор с честота 4 GHz или по-висока и място на твърдия диск от поне 5 GB; проверете тази опция, за да сте сигурни, че инсталацията протича гладко.
 7. След приключване на инсталационната процедура имаме пълен списък с приложения според плана или избраната безплатна версия, които ще бъдат инсталирани и готови за използване; По-долу виждаме, че Photoshop е инсталиран успешно. След това можете да гледате някои основни видеоклипове за това как да започнете с Photoshop.

Първо стартиране на Photoshop

 1. Можем да намерим прекия път на приложението Photoshop на работния плот или в списъка с приложения. Щракнете двукратно върху иконата на програмата или щракнете с десния бутон върху приложението и изберетеИзпълни като администратор. Приложението ще бъде стартирано на нашето устройство.
 2. Photoshop се отваря и е готов за работа с всички инструменти. С тонове инструменти в лентата с менюта, панела със слоеве, кутията с инструменти и всички най-нови функции и функционалност на Photoshop.
 3. Създайте нов файл с необходимите размери и получете достъп до всички инструменти на Photoshop: четки, писалка, печат, клонинг ще бъдат налични заедно със създаването, редактирането и запазването на определени аспекти на файла въз основа на проекта. Дизайнерите могат да изследват идеите си, като ги превърнат в изображения, gif.webps или всеки друг файлов формат на Photoshop и ги вдъхнат живот или във визуалния свят на цифровата графика.

След успешна инсталация ви съветвам да започнете да изучавате всички функции на Photoshop, като използвате уроците на този сайт или видеото в моя YouTube канал.

Категория: