Последната бета версия на Photoshop може да бъде изтеглена от потребители с активно членство в Creative Cloud. Можете да инсталирате едновременно официалната версия на Photoshop и Photoshop бета.

Изтеглете последната бета версия, за да получите визуализация на новите функции, върху които работи екипът на Adobe Photoshop. Това означава, че можете да изпробвате инструментите, преди да бъдат официално пуснати, и дори да помогнете за подобряването им, като докладвате грешки, изпращате идеи и се присъединявате към онлайн общността на Photoshop beta.

Отворете приложението Creative Cloud

Отворете приложението Creative Cloud Desktop (същото приложение, което сте използвали за инсталиране на официалната версия на Photoshop).

Приложение Creative Cloud за компютър

Изберете бета приложения

В колоната вляво щракнете върху Бета приложения.

Категория бета приложения

Инсталирайте Photoshop beta

Потърсете приложението Photoshop (бета) и щракнете върху бутонаИнсталиране. В зависимост от вашия абонамент за Creative Cloud може да видите бета версии и на други приложения на Adobe. Но ние ще се съсредоточим върху Photoshop.

Инсталиране на най-новата бета версия на Photoshop

Отворете Photoshop beta

След като изтеглите и инсталирате бета версията на Photoshop, тя ще се появи в списъка сИнсталирани бета приложения. Натиснете бутонаОтвори.

Моля, имайте предвид, че няма да намерите бета версията в списъка с официални версии на Photoshop в категориятаВсички приложения. Бета версиите могат да се отварят само от категориятаБета приложения.

Начална бета версия на Photoshop

Уверете се, че използвате бета версията на Photoshop

Когато се отвори бета версията на Photoshop, тя изглежда точно като официалната версия на Photoshop.

Тук се отваря на главния екран.

Бета версията на Photoshop и официалната версия изглеждат почти еднакви

За да сте сигурни, че използвате бета версията, на компютър с Windows отворетеменюто Помощи изберетеОтносно PhotoshopВкл. Mac Photoshop (бета) може да се види в лентата с менюта (където обикновено пише Photoshop). Но ако имате нужда от още потвърждение, можете да кликнете върху него и да изберетеAbout Photoshop

Отваряне на прозореца About Photoshop

Adobe Photoshop (Бета) ще се появи в прозорецаAbout. Номерът на версията, показан тук, може да е различен при изтегляне. Щракнете където и да е, за да затворите прозореца.

Прозорецът Информация потвърждава, че използвате бета версия на Photoshop

Рецензии на бета версията на Photoshop

Информация за нови бета функции е в диалоговия прозорецОтзиви за бета версия.

Когато преминете от главния екран към основния интерфейс на Photoshop (независимо дали чрез създаване на нов документ или отваряне на изображение), ще намерите бутонаBeta Feedbackв горната част десен ъгъл (до бутонаСподеляне). БутонътBeta Feedback е друг начин да разберете дали се използва бета версия.

Бутон за бета тестване

Прозорец за преглед на бета версията

В основния диалогов прозорец за общ преглед на бета версията се показва колко бета функции в момента са налични за гледане. В момента са налични две функции (неврофилтър за възстановяване на снимки и запълване въз основа на съдържанието на множество изображения).Връзките могат да се използват за докладване на грешка, изпращане на идея, посещение на общността на Photoshop Beta или получаване на помощ. Щракването върху някоя от тези връзки ще отвори уебсайтаAdobe във вашия браузър

Прозорец за преглед на бета версията

Как да научите повече за бета функцията

За да научите повече за определена бета функция, включително къде да я намерите, щракнете върху нейното име подПреглед на функциите (лява колона).

Изберете бета функция, за да научите повече

Как да оставя отзиви за бета версията

След като сте изпробвали бета функция, не забравяйте да уведомите Adobe какво мислите за нея сега.

Диалоговият прозорец за отзиви за бета версия предоставя цялата информация, от която се нуждаете, за да започнете с функцията

След като изпробвах невронния филтър за интелигентен портрет, намирам го за много впечатляващ, но все още има нужда от работа.

Изпробване на предстоящия невронен филтър Photo Restoration

И така, в панела вдясно подДоволни ли сте от резултатите?Ще щракна върхуНе.

Кажете на Adobe, че бета функцията все още има нужда от работа

Отваря диалогов прозорец, където можете да предоставите допълнителна информация на Adobe. Щракнете върху бутонаИзпрати, за да ги изпратите, или щракнете върхуПропускане, за да отмените отговора.

Споделям мнението си за бета функцията с Adobe

Това е! В тази статия научихте как да изтеглите и инсталирате бета версията на Photoshop, да визуализирате предстоящите функции, да предоставите обратна връзка и да помогнете за оформянето на бъдещето на Adobe Photoshop!

Категория: