Приложението Photoshop Express (Photoshop Express) е аналог на най-популярния графичен редактор за компютър Adobe Photoshop за мобилни устройства на Android, iOS и Windows Phone. За разлика от компютърната версия, вие имате възможност да работите в ускорен автоматичен режим - функция, отразена в името на програмата. Безплатният фоторедактор на Adobe Photoshop Express за Android и iPhone може да бъде изтеглен от приложението в онлайн магазините на Google и iTunes.

Характеристики на Photoshop Express

Приложението е предназначено за редактиране на снимки и създаване на колажи. Инсталира се на смартфони и таблети с Android, iOS и Windows.Можете да използвате филтри за мигновено стилизиране на снимки, артистично редактиране на изображения, прилагане на различни ефекти към тях и споделяне на готови творби в социалните мрежи.

Отключете разширени функции и получете достъп до огромен брой гъвкави опции за редактиране, допълнителни теми за колажи и други изключителни функции.Ако искате да изтеглите Hack PhotoShore ExPress от торент, не забравяйте да изтеглите файл от доверен сайт. Пиратските версии обикновено не се препоръчват, за да избегнете заразяване на компютъра с вируси, които могат да забавят програмата или дори да повредят трайно системните файлове. За щастие няма платени функции за основно редактиране на снимки и можете да получите програмата безплатно.

Най-важни причини да изтеглите пълната версия на Adobe Photoshop Express Premium онлайн за Android:

 • без реклами
 • незабавни подобрения след актуализации
 • способността да работите с файлове, без да се страхувате да загубите промените си.

Последната точка трябва да се изясни. Факт е, че приложението може да бъде вмъкнато в реклама на всеки етап от процеса и се препоръчва да се абонирате за месец или година. Ако откажете и затворите рекламния прозорец, всички промени ще бъдат автоматично нулирани.

Основните характеристики на този мобилен редактор включват:

 • поддръжка за JPG.webp, PNG и RAW формати на изображения от повечето цифрови фотоапарати
 • многоезичен интерфейс със 17 езика (езикът, който съответства на вашето устройство, се изтегля автоматично от магазина)
 • интеграция с популярни социални мрежи (Facebook, Instagram, Twitter), изпращане на готови снимки по имейл, TikTok, WhatsApp, Telegram
 • бърза обработка на изображения с автоматична корекция на изображения и филтри
 • възможността да правите снимки директно от приложението и да ги редактирате незабавно.
 • можете да гледате видео как да използвате програмата.

Спецификации на PS Express

 • Категория: Мобилен редактор на снимки
 • Версия на компилация: 8.0.929
 • Лиценз: Безплатен
 • Платформа: Android, IOS, Windows
 • Езици: многоезичен (17 езика)
 • Програмист: Adobe
 • Последна актуализация: 6 декември 2021 г.

Функционалност на приложението

Преди да изтеглите PS Express, трябва да се запознаете с основните характеристики на програмата:

 • Незабавно променете вашите изображения с набор от филтри и ефекти на смесване. Около 200 предварително зададени настройки с възможност за създаване и запазване на ваши собствени филтри.
 • Настройване на основните параметри на снимката: експозиция, контраст, наситеност, острота, оттенък, наситеност и яркост на всеки цвят поотделно (HSL), премахване на шума.
 • Открояване с винетиране и радиално замъгляване.
 • Коригирайте пропорциите ръчно или изберете предварително направен шаблон, като например корица на страница във Facebook или публикация в Instagram. Съотношението варира от 1:1 до 16:9.
 • Завъртане и промяна на перспективата на изображението.
 • Ретуширане. Отстранете малките дефекти от снимките. Освен това можете да регулирате "четката за ремонт на петна" : размера на избраната област, степента на нейното замъгляване, избора на клонираната област.
 • Текстови наслагвания и водни знаци.
 • Добавете стикери и рамки.
 • Автоматично регулирайте контраста, експонацията, яркостта и други с едно щракване.
 • Създаване на колажи с помощта на готови шаблони.
 • Преоразмеряване на снимка. Моля, обърнете внимание, че при увеличаване на изображението може да се появи пикселизация. Ето защо, преди да опитате да увеличите изображението, си струва да научите как да подобрите качеството на снимките.

Сравнение на Photoshop Express и Photoshop: разлики, плюсове и минуси

Photoshop Express е ограничена версия на пълноценния Photoshop, създаден специално за мобилни устройства. Той не включва половината от наличните опции в настолния софтуер. Основната цел на приложението е да улесни редактирането на снимки. Дори популярни функции като изтриване на ненужни обекти са достъпни само при закупуване на първокласен абонамент за Photoshop Express Pro.

Общото между двете програми е четене на RAW файлове, коригиране на сенки и цветове, коригиране на изкривяването на обектива, промяна на перспективата и други дребни корекции. Тъй като PS Express е насочен към мобилни потребители, функциите му се фокусират върху бързо редактиране с помощта на предварително зададени настройки и автоматични подобрения, което ви позволява да работите върху снимки бързо или в движение.

Безплатният за използване и удобен интерфейс на платформата правят приложението привлекателно за тези, които тепърва правят първите си стъпки в областта на графичния дизайн и артистичната манипулация. Начинаещите могат също да изтеглят Photoshop Elements като по-лесна алтернатива на пълната версия. Но ако целта ви е висококачествено ретуширане и редактиране, тогава няма по-добра програма от Photoshop за компютър.

Предимства на Photoshop на компютър спрямо Photoshop Express:

 • благодарение на слоевете и маските можете да се върнете назад и да промените всяка стъпка за най-реалистични резултати
 • Поддръжката на плъгини на трети страни значително разширява възможностите на програмата, позволявайки ви да постигнете сложни ефекти с едно кликване
 • професионалните инструменти за ретуширане в правилните ръце могат напълно да променят формата на кожата, превръщайки проблемната кожа в здрава и блестяща кожа.

За да оцените цялата функционалност на програмата, трябва да изтеглите безплатно Adobe Photoshop и да го изпробвате сами.

Как да инсталирате Photoshop Express на Android

Необходимо време: 5 минути.

Инсталирането на приложението Adobe Photoshop Express на смартфон не се различава от инсталирането на други мобилни програми

 1. Отворете или инсталирайте Play Store

  Ако телефонът ви няма инсталиран магазин за приложения на Google, първо трябва да го изтеглите. Play Market може да бъде изтеглен, например, на посочената връзка.

 2. Намиране на приложение

  Въведете името на програмата в полето за търсене - Adobe Photoshop Express и отидете на първия резултат.

 3. Изтеглете APK файл

  Щракнете върху бутонаИзтеглянеилиИнсталиране(в зависимост от версията на ОС). Файлът ще започне да се изтегля автоматично.

 4. Инсталиране на приложение

  След изтегляне, в някои случаи (например на смартфони Xiaomi), трябва да потвърдите сканирането за вируси и да пропуснете рекламите. Инсталирането на приложението ще приключи след няколко секунди.

 5. Отворена програма

  Намерете иконата на приложението Adobe PS Express на екрана на мобилния си телефон и стартирайте Photoshop по обичайния начин. Всички - Photoshop Express изтеглен и инсталиран на вашия смартфон.

Можете да изтеглите Photoshop Express на iOS, като използвате същия алгоритъм, с изключение на това, че трябва да го изтеглите от магазина за приложения "iPhone" - Apple Store.

Можете също да изтеглите Photoshop Express от официалния уебсайт на Adobe.

Резюме

Въпреки популярността на продуктите на Adobe, мобилното приложение PS Express не е най-популярното в подобна ниша. Особено сега, когато половината от безплатните преди това функции са надстроени до премиум статус.Но ако цената не е проблем за вас, ще намерите всичко необходимо за основна обработка на изображения в мобилен Photoshop.

Въпроси и отговори за Photoshop Express

Adobe Photoshop Express: какво е това и как се различава от Photoshop?

Photoshop Express е ограничена версия на PS, предназначена само за малки корекции на преносими устройства като смартфони и таблети. Можете да промените основните настройки на снимката (експозиция, цвят, наситеност и т.н.) и да добавите някои артистични ефекти. Но не можете да обработвате снимки, да рисувате, модно ретуширане или да работите с 3D обекти като пълната версия.

Мога ли да изтегля Photoshop Express безплатно за Android и iPhone?

Да, можете да го направите, като посетите официалния магазин: Google Play Market или App Store.

Мога ли да изтегля Photoshop Express безплатно на компютър с Windows 10.7?

Можете да изтеглите и инсталирате приложението на вашия компютър с Windows 10, тъй като е официално пуснато в Microsoft App Store. Можете обаче да използвате PS Express на Windows 7 само след инсталиране на емулатора.

Видео преглед на Photoshop Express

Категория: