На тази страница можете да изтеглите бутон за сайта, който има две състояния - спокоен и задържан. С други думи, когато преместите курсора на мишката върху него, бутонът се променя и се появява ефект на анимиран клик.

Изображенията са в PSD файла на Photoshop, всеки изглед в своя отделна група. За да промените цвета на бутона, приложете градиент (или просто плътен цвят, в зависимост от това какво искате) към слоевете Inner Bevel Shading във всяка група.Най-лесният начин да направите това е да добавите стил на слоя Gradient Overlay към слоя.

Текстовият слой не е растеризиран, така че етикетът на бутона може лесно да се промени, като въведете свой собствен текст вместо „Задайте въпрос“ в текстовите слоеве във всяка група. Имайте предвид, че в групата натиснато състояние текстът е намален с 5 процента.

Размерът на самото изображение на бутона е 100 на 19 px, но т.к. бутон със сянка, тогава размерът на платното е малко по-голям, той е равен на 105 на 25 пиксела. Бутон за запазване само за уеб страница в PNG-24Изтегляне от Depositfiles.com

Категория: