Тук можете да изтеглите безплатно Photoshop Action (Photoshop операция), с която можете да превърнете всяка снимка в акварелна рисунка с едно кликване.

Операцията е идеална както за портретни, така и за пейзажни снимки.

Внимание! Това действие работи на Photoshop с английски интерфейс. Ако имате интерфейс на руски език, временно го сменете на английски, как да го направите е описано тук и тук.

Следват примери за конвертиране на снимки в акварели:

Пример 1:

Пример 2:

Как да използвам

За да използвате това действие, първо трябва да изтеглите архива от връзките в долната част на страницата. Архивът съдържа четка (файл brush.abr), модел (файл Pattern.pat) и самото действие на Photoshop (файл watercolor.atn). Всичко това трябва да инсталирате във Photoshop.

За да заредите четка и шаблон, отидете в раздела на главното меню Редактиране ->Мениджър на настройки (Редактиране ->Мениджър на предварително зададени настройки), изберете "Четка" (Четка) или "Шаблон" (Шаблон) и щракнете върху Бутон "Изтегляне" .

За да инсталирате операцията, отидете на Window ->Operations (Window ->Actions), прозорецът с операции се отваря, щракнете върху квадратчето в горния десен ъгъл на прозореца и изберете "Load operation" (Load Ation) . Научете повече за инсталирането на действие във Photoshop тук.

След това отворете снимката във Photoshop и стартирайте операцията.

След като завършите действието, можете да промените крайния резултат с помощта на коригиращи слоеве.

Изтегляне:Изтегляне от Depositfiles.com

Категория: