Вашето внимание е поканено на много интересно действие за Adobe Photoshop. Създава колаж под формата на пъзел от оригиналната снимка и можете да изберете броя на пъзелите, които съставят пъзела - 4, 6, 20, 30, 56 и 100. изображение и в бъдеще работи с копие, което не засяга оригинала.

Картината показва резултата, получен в резултат на прилагане на операцията. Ако задържите курсора на мишката върху изображението, ще видите оригиналното изображение:

Всеки елемент от пъзела е поставен на отделен слой, което ви позволява да създавате интересни опции за фотомонтаж, например да извадите отделни елементи от общата структура и да ги завъртите в равнина.

По време на изпълнението на действието е възможно независимо да се коригират параметрите на стиловете на елементите.

И дори след края на операцията е възможно да промените стиловете на пъзелите, които съставляват картината, като използвате специално създадени за това действия.

Как се зареждат операции (Action) във Photoshop, както и работата на Action, който превръща картина в пъзел, който можете да изтеглите от линковете в долната част на страницата, е показано на кратко видео:

Изтеглете Екшън пъзел ефект ефект:Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: