Често ме питат как да изтегля и откъде да взема 3D материали в най-новите версии на Adobe Photoshop, т.е. CS5 и CS6.

Могат да бъдат изтеглени от официалния уебсайт на Photoshop или стартирайте програмата, отидете в раздела на главното меню 3D ->Преглед на съдържание онлайн (3D ->Разгледайте 3D съдържание онлайн ), разделът отново - пак ще ви прехвърли към официалния уебсайт, откъдето трябва да изтеглите приложението с разширение .zxp, след това го стартирайте, инсталирайте Adobe Extension Manager CS5 (CS6) в приложението и след това то ще се инсталира само където е необходимо.

Но аз нямам приложение Adobe Extension Manager, не инсталирам нищо допълнително, особено приложение, което ще използвам само веднъж, т.к. компютърът ми вече е претоварен с тежки графични програми.

Има много по-лесен начин да се справите с инсталирането на материали. Това е да изтеглите готов набор от .p3m файлове от връзките по-долу, той съдържа дванадесет различни елемента и да поставите тези файлове в папкатаC:Program FilesAdobeAdobe Photoshop CS5PresetsMaterials. Това е всичко, след това ще имате списък с нови материали, на фигурата те са маркирани в червено:

Сега трябва да щракнете върху всеки ред от списъка и материалите ще бъдат заменени. Преди да замените, Photoshop ще ви попита дали искате да запазите текущия комплект? Отговаряме с „не“, т.к вече е запазено по подразбиране. Всичко.

Изтегляне на 3D материали за Adobe Photoshop CS5 и CS6:Изтегляне от Yandex Disk

Категория: