С тази програма можете да разделите голям видео файл на два или няколко малки файла с няколко кликвания, да изрежете видеото или да изрежете фрагмент от него. Можете да изрежете видеоклипа както по време, така и по размер. Предимството на програмата е, че разделя видеото без преизчисляване, т.е. AVI MPEG RM WMV Splitter е неконвертиращ сплитер.Това ще ви позволи да разделите файла за минимално време.

Програмата работи във фонов режим, т.е. не изисква инсталация (инсталация) на компютър.

Възможни грешки:
1. Файлът не се чете или споделя. Инсталирайте най-новия K-Lite Codec Pack на вашия компютър. Тези кодеци са необходими не само за програмата AVI MPEG RM WMV Splitter, но и за възпроизвеждане на видео на компютър и за много, много други неща. Можете да ги изтеглите от официалната страница 2. Ако получите грешка при стартиране на програмата, добавете приложението към списъка с „доверени“ във вашата защитна стена.

3. Ако при зареждане на файл в програмата се появи прозорец с текст като „грешка при четене на файлов формат“ и това може да се случи на операционни системи Windows Vista и Windiws 7, тогава трябва да затворите програмата, след което да изскочите още един Ще се отвори прозорец, който вече е системен и в него трябва да кликнете върху отговора "Тази програма работи правилно." След това стартирайте отново AVI MPEG RM WMV Splitter, проблемът ще изчезне.

Недостатъкът на програмата, както на всеки неконвертиращ сплитер, е неточното начало на разделения файл. За да може файлът да започне в желаното време, началната точка на разделяне трябва да бъде преместена пет секунди по-късно от желаното време.

Видео файлови типове, които могат да бъдат разделени в тази програма: AVI, Divx, MPEG-4, ASF, WMV, WMA, MPEG-1, MPEG-2, RealMedia(RM, rmvb), (S)VCD ( .dat), AC3, mp3.Изтегляне от Depositfiles.com

Категория: