За да премахнете бързо несъвършенствата по кожата, не е необходимо да сте напреднал потребител на Photoshop. Ето прост урок как да премахнете бръчки и пъпки от снимки в Movavi Photo Editor.

Програмата разполага с цял арсенал от инструменти, с които кожата ви да изглежда безупречно на снимката.Нека започнем с ретуширане на малки пъпки. За да направим това, ще използваме инструмента „Премахване на недостатъци“ в раздела „Ретуширане“. За по-добро премахване трябва да регулирате размера на четката, така че да е малко по-голям от областта за редактиране. Само с няколко щраквания нашата снимка вече е трансформирана.

След това направете бръчките по-малко забележими с подходящия инструмент. Това е четка, която трябва да се регулира по размер, мекота и интензитет. Като го плъзнете върху изображението, веднага ще забележите резултата: бръчките стават по-малко дълбоки, а малките стават почти невидими изобщо. В същото време се запазва естествеността на кожата, което също е важно.

В тази статия ще ви разкажем за още трикове наMovav Photo Editori. Първият - довеждане на кожата до съвършенство. За да направите това, направете го матово с помощта на инструментите „Отстраняване на блясък“ и „Подравняване на кожата“.Когато използвате последното, не трябва да избирате голям размер на четката и висока интензивност, ако искате лицето ви да изглежда естествено.

Инструментът за избелване на зъби може да се използва по предназначение, но може да се използва и за редактиране на бялото на очите. Неподходящо зачервените капиляри също могат да бъдат ретуширани с „Премахване на несъвършенства“ – което направихме със снимката в примера. Друг често срещан дефект - червени очи от светкавица - също се премахва с няколко щраквания на мишката.

Както можете да видите, висококачественото ретуширане на портрети може да се направи у дома, без да се прибягва до сложни професионални програми. В допълнение към грима и ретуширането, можете да промените цветовата схема на изображението, да премахнете ненужните обекти от рамката, да добавите ефекти, текст и много други. СMovav Photo Editori можете лесно да организирате вашите снимки.

Трябва да се отбележи бързото експортиране на резултата.Първо, можете да запазвате снимки в почти всеки формат: JPEG.webp, PNG, BMP.webp, DPX, PCX, PBM, TIFF и други. И второ, редактираното изображение може веднага да бъде качено в албума на , като се зададе поверителност и се добави описание.

Категория: