Този малък, но мощен плейър ви позволява да възпроизвеждате почти всички аудио и видео файлове.

Изтеглете основните най-нови версии на плейъра Media Player Classic от връзките в края на статията.

Основни предимства, освен простота, невзискателност и гъвкавост:

  • Не се изисква инсталация
  • Поддръжка на руски език. Изберете език: Изглед ->Език ->Руски
  • Но основното предимство за мен лично е способността на плейъра да отваря непълни AVI файлове, например възстановени от повредени архиви или недостатъчно изтеглени от торент сайтове.

MPC плейърът ни дава възможност да запазваме кадри от видеото (създаване на екранни снимки), като това може да бъде един кадър или група кадри (миниатюри) в една картина. За да запазите един кадър, започнете да възпроизвеждате желания видео файл, отидете в менюто File ->Save images. Освен това, за удобство при избора на рамка, възпроизвеждането на видео може да бъде поставено на пауза.

За да запазим група от миниатюри, също започваме да възпроизвеждаме желания видео файл, след което отиваме в менюто File ->Save thumbnails и се отваря прозорец, в който трябва да зададем броя на миниатюрите в един ред и колона, както и ширината на цялостното изображение.Програмата сама ще избере височината в зависимост от височината на рамката на видеокадъра.

  • Когато е инсталиран плъгинът ActiveX, той възпроизвежда SWF файлове с флаш филми с възможност за превъртане назад
  • Real Alternative възпроизвежда реални медийни файлове, когато пакетът кодеци е инсталиран
  • Когато е инсталиран QuickTime Alternative или QuickTime (Изтеглете QuickTime), възпроизвежда QuickTime файлове

QuickTime и Real Media файловете са много по-удобни за отваряне с Media Player Classic, отколкото с родните плейъри. Media Player Classic не излиза онлайн със заявки сам, използва много по-малко компютърни ресурси и работи много по-бързо, без никакви сривове или заеквания

За да може плейърът гарантирано да "изяжда" всички видео формати, е препоръчително да инсталирате безплатния K-Lite Codec Pack на вашия компютър, който можете да изтеглите от официалната им страница.

За да работи правилно Media Player Classic Homecinema, ще ви трябва библиотеката Microsoft DirectX®. Ако не сте го инсталирали или е остарял, можете да го изтеглите от уебсайта на Microsoft, на страницата DirectX Executable Libraries Web Installer for End User

Изтеглете Media Player Classic HC 1.7.10 x64 :Изтеглете от Depositfiles.com

Изтеглете Media Player Classic HC 1.7.10 x86 :Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: