Advanced JPEG.webp Compressor е една от най-удобните, прости, функционални и ефективни програми за компресиране на вашите JPEG.webp (JPG.webp) изображения.

Тази статия представя пренесена версия на програмата, т.е. не изисква регистрация и инсталиране на компютър. програмата може да се стартира от диск или флашка. Интерфейсът на програмата е руски по подразбиране.

Основни характеристики на програмата:
Най-важната функция е компресирането на отделна част (части) от картината. Това ще запази качеството на най-важните части от изображението, като текст или лице
Изрязване и промяна на мащаба на картината
Завъртане и огледално отражение
Процесът на компресия е визуален, всички възможни загуби на качество и шум се виждат незабавно
Интерфейсът на програмата ви позволява да работите с няколко изображения едновременно
Разделяне на процеса на компресиране на интензивност и наситеност, в прозореца на програмата, операторите са направени като отделни плъзгачи
Разделяне на намаляването на размазването и цифровото намаляване на шума И, разбира се, много повече, ще отнеме твърде много време, за да се опишат всички възможности.

Създателите на програмата не са забравили за различни полезни малки неща. Advanced Compressor може да постави воден знак върху картина, да запомни настройките за обработка на изображения (чрез създаване на профили), готово компресирано изображение може да бъде изпратено по пощата или отпечатано без записване на компютър и много, много повечеИзтегляне от Depositfiles.com.

Категория: