Графичният редактор е едно от най-популярните приложения за операционната система Android. Конкуренцията в тази среда е много висока. Ето защо хората дори не знаят за съществуването на някои прекрасни приложения от този вид. По-долу ще се опитаме да разкажем колкото е възможно повече за Pho.to Lab - един много интересен графичен редактор. Умее да прави истински чудеса с фотографиите.За да постигнете някои ефекти в компютъра "Photoshop" , ще е необходимо да убиете повече от десет минути от времето си. Вече сте заинтригувани?

Pho.to Lab е проектиран да ви даде възможности за редактиране на снимки направо на екрана на вашето мобилно устройство. Ако преди няколко години това изискваше мощен компютър и определени умения за работа с графичен редактор, сега всичко се прави с няколко кликвания!

Приложението се състои от няколко раздела. Главният раздел беше наречен "Категории" :

Това включва абсолютно всички видове фотомонтаж, които програмата може да предложи. Както подсказва името, всички ефекти са категоризирани. Има монтаж, при който част от картината се прилага върху определен обект. Има рамкиращи ефекти, които засягат само краищата на картината. Има и по-интересни видове фотомонтаж, които могат да предизвикат изненада и възхищение.Общо 23 категории ефекти са вградени в Pho.to Lab. От обикновени карикатури до структури с множество шаблони. И това не е всичко, тъй като разработчиците добавят нови ефекти към определени празници. Те могат да бъдат намерени в раздела "Сезонни" . Самите категории също се актуализират редовно с нови ефекти. Разработката на приложението очевидно не е на място.

Работата в програмата е много проста. Избирате ефекта, който харесвате и щракнете върху него. След това трябва да изберете снимка, която да обработите. За да направите това, можете да използвате вградената камера или да отидете в галерията. Има и възможност за заемане на снимка от социална мрежа. След като изберете изображение, приложението започва да го обработва. Продължителността на този процес зависи от сложността на избрания ефект. Обикновено програмата прекарва пет до десет секунди. При слаби смартфони и таблети този процес може да отнеме два пъти повече време. В безплатната версия на програмата рекламен блок се показва на потребителя по време на обработката.Освен това рекламите присъстват в долната част на екрана, докато избирате ефекти и преглеждате резултата.

Можете да запазите крайната снимка с приложения към нея ефект или да я споделите с приятели в социалните мрежи. Освен това има възможност за добавяне на текст към полученото изображение. Видът на надписа зависи от избрания ефект. Най-интересното нещо е подписът върху кафяв филм. Ако е необходимо, можете да промените подписа, за това се използва същият бутон "Добавяне на текст" .

В прозореца за преглед на резултатите има бутон със сърце. Той запазва ефекта в раздела Предпочитани. Така че можете бързо да използвате ефекта, който харесвате, по всяко време.

Приложението има и раздел "Любими" . Същността му остава загадка. Тук трябва да се поставят ефектите, които другите потребители на програмата използват най-често.

Самите ефекти понякога са невероятни. Можете да поставите снимка на любимата си върху тениската, която носи Джеки Чан. Или поставете снимката си на плакат за търсене, направен в стила на Дивия запад (изображението ще се обезцвети). Предлага се и създаване на корици за много популярни списания. И това е най-простото нещо, с което Pho.to Lab разполага! Програмата може да обработва лицата на хората. И по-нататъшните действия зависят само от вас. Приложението може да замени това лице с лицето на всяко животно. Или да поставите нарисувани знамена на бузите, сякаш човекът е фен на националния си отбор. Безумно интересни функции, които се постигат с няколко щраквания!

Тук има и ефекти, за които трябва да изберете няколко снимки наведнъж. Те създават своеобразен колаж. Може да има стандартен външен вид или триизмерен. Във втория случай снимките се поставят под формата на топка, върху няколко фотоленти или по друг начин.Няма смисъл да изброявате всичко това - просто трябва да опитате ефектите в действие.

За съжаление, Pho.to Lab има няколко сериозни недостатъка. Безплатната версия има малък етикет „Pho.to Lab App“ в горния десен ъгъл на запазената снимка. И това е в допълнение към рекламите, които потребителят гледа!

Но това не е най-важното. Не всички ефекти могат да се използват в безплатната версия. Някои от тях са маркирани с иконата "Pro" . Те могат да се използват само след закупуване на платената версия. Радвам се, че в момента има 66 платени ефекта. Безплатно - почти два пъти повече.

Платената версия на Pho.to Lab струва около четири долара. За тези пари ще получите целия набор от допълнителни ефекти. Освен това разработчиците ще премахнат задължението ви да гледате реклами и ще премахнат въвеждането на гореспоменатия воден знак.

Категория: