Photoinstrument е лека програма за редактиране на цифрови снимки, създадена от разработчиците специално за редактиране на фотопортрети. Интерфейсът на програмата е многоезичен, има руски език.

Интерфейсът на програмата Photoinstrument предлага на потребителя голям списък от инструменти, които са разбираеми с един поглед, чрез които можете да редактирате цифрово изображение. PhotoInstrument е лесен за научаване редактор на цифрови снимки, предназначен основно за ретуширане на портретни изображения. С PhotoInstrument можете да редактирате портрет от почистване и коригиране на петна по кожата до придаване на бляскавия вид на „гланцирани списания“. Програмата предлага инструменти и ефекти за коригиране и ретуширане на снимки, които обикновено се намират само в платени програми за ретуширане. Това са инструменти за изостряне на изображението, премахване на ефекта "червени очи" , корекция на цвета, изглаждане на бръчки, блясък на кожата, почистващ препарат за кожа и др. В крайна сметка цифровото изображение, редактирано с Photoinstrument, ще бъде бляскаво и с високо качество.

PhotoInstrument поддържа много формати на изображения като PNG, JPG.webp, BMP.webp, TIF, PCX, TGA, EXR, ICO. Много е важно програмата да може да работи с PSD файлове от редактора на Adobe Photoshop.

Програмата разполага с много интуитивни инструменти за редактиране на снимки, като ретуширане, премахване на ефекта "червени очи" , изглаждане на бръчки, изостряне, корекция на цветовете и много други, за да придаде на портрета перфектния вид и желаната привлекателност.

Програмата идва с видео урок, който ще ви помогне да научите как да използвате PhotoInstrument само за няколко минути.

Характеристики:

  • Редактиране на снимки
  • Ретуширане
  • Рисуване
  • Очароване и "журнализиране"
  • За да отворите снимка в редактора, просто я плъзнете с мишката от папка или уеб прозорец до прозореца на програмата
  • Възможност за копиране/поставяне на изображение от клипборда.
  • Пакетно преоразмеряване (Преоразмеряване на множество изображения)
  • Поддръжка за редактиране на PSD файлове (формат на PhotoShop).
  • Запазвайте снимки на вашия компютър във формат JPG.webp, PNG, BMP.webp, GIF и др.

В архива, който можете да изтеглите от връзката по-долу, има две сборки на PhotoInstrument 4.7 RU, пренесена (не изисква инсталация на компютър) и обикновена инсталационна версия.Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: