В този материал, като използвате връзката в долната част на страницата, можете да изтеглите рускоезичната програма IconsExtract v1.47, предназначена да извлича икони и курсори от EXE, DLL, OCX, CPL и др. извличане на икони, не е необходимо да се указва конкретен файл, програмата може да бъде настроена на папка, където IconsExtract ще сканира и извлича икони от всички файлове в тази папка. Фигурата по-долу показва работния прозорец на програмата с извлечените икони от Adobe Photoshop.Програмен интерфейс на руски.

Програмата не изисква инсталация на компютър, за да започне работата е достатъчно да изтеглите, разархивирате и щракнете двукратно върху файла iconsext.exe. При стартиране се отваря прозорецът „Намиране на икони“, в който кликваме върху бутона „Избор на папка“ или „Избор на файл“, след което щракнете върху „Намиране на икони“.

IconsExtract v1.47 ви позволява да филтрирате икони по размер, разширение, дълбочина на цвета и т.н. Също така можете да извлечете икони или курсори. Интерфейсът на програмата е изцяло на руски.Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: