Adobe пусна нова версия на своя софтуер за обработка на цифрови снимки за мобилни устройства iPhone и iPad - Photoshop Express 2.6.1.

Тази програма е растерен графичен редактор, като обикновен Adobe Photoshop, и предоставя възможност за редактиране на снимки директно на смартфони, но, разбира се, е много съкратена версия на своя "голям брат" .

Но с него можете да обменяте снимки с други собственици на мобилни устройства, и не само със собственици на iPhone, които могат да бъдат поправени и / или презаредени в услугата за ремонт на Iphone, но също и със собственици на устройства в Adpoid и Windows операционни системи Mobile.

Програмата има няколко филтъра за снимки, позволява ви да вмъкнете изображение в рамка, да конвертирате снимки в черно-бели, да прилагате различни ефекти, настройки и корекции, да завъртате, обръщате, отразявате, изрязвате изображения и много повече:

Има опция за изрязване на изображението (Crop):

В допълнение, има много интересна функция за непрекъснато снимане с променливи настройки.

Други характеристики:

  • Артистична корекция на червените очи.
  • Бързо сравнете редактираната и оригиналната снимка, за да анализирате резултатите от редактирането.
  • Увеличаване на отделните детайли по време на обработката за прецизиране на задачите и улесняване на корекциите.
  • Промяна на цветовете с обикновен плъзгач
  • Променете яркостта, цветовия баланс, баланса на бялото (температурен нюанс) и наситеността, като използвате специална функция на програмата.
  • Добавяне на рамки, граници и ефекти, вградени в програмата, персонализиране, промяна на цветовете и размерите на рамките.

И още една много важна функция за много любители фотографи - Photoshop Express ви позволява да променяте експозицията на вечеготови снимки.

Научете повече за споделянето на снимки. Програмата не само предоставя възможност за бързо изпращане на изображения до социални мрежи и Twitter, но също така ви позволява да им предоставите описания, както и да изберете оптималния размер за публикуване в социалните мрежи. В допълнение към социалните мрежи, изображението може да бъде изпратено с помощта на метода "два клика" по имейл с вмъкване на надписи и заглавия.

Категория: