PhotoScape е разработен от MOOII TECH като безплатен редактор на изображения.
PhotoScape е абсолютно безплатна програма за редактиране и преглед на различни изображения и снимки, има удобен руски интерфейс и множество допълнителни функции. Разбира се, по отношение на възможностите той е несравним с Adobe Photoshop, но за плитко редактиране на снимки е доста подходящ.

PhotoScape ви позволява да преглеждате изображения, да редактирате графики, автоматично да обработвате файлове в пакетен режим, да конвертирате RAW файлове (файлове със снимки от цифрови фотоапарати, „цифрови негативи“). Програмата ви позволява да добавяте графики текст към изображения, създаване на рамки за снимки, икони за връзки, рисуване на снимки, изрязване на изображения, премахване на червени очи, ретуширане на повредени снимки и много други.

Програмата има голямо разнообразие от филтри и ефекти, които можете да използвате, за да създадете свое собствено уникално изображение, а също така има способността да създава и редактира изображения в GIF формат, включително създаване на анимирани GIF файлове.
Многофункционалният интерфейс е напълно преведен на руски. Програмата има възможност за заснемане на изображения от екрана, с помощта на PhotoScape можете да създавате и редактирате екранни снимки.

Има вграден конвертор на изображения.
Има възможност за преглед на файлове в режим на слайдшоу, както и възможност за печат на снимки и визитки. Интерфейсът на програмата е интуитивен, което улеснява разбирането на всички функции на програмата, дори и за неопитни потребители.

Безплатно изтегляне PhotoScape 3.5 RU:Изтегляне от Depositfiles.com

Гледайте и кратко видео за функциите на програмата:

Забележка. Ако при първото стартиране програмата се отвори на английски, тогава в раздела PhotoScape трябва да кликнете върху бутона Език, той се намира долу вдясно и да превключите езика.

Категория: