ПрограмаMakeUp Instrument 5.7е "дигитална козметична чанта" , предназначена за "електронен грим" на портретни снимки. С други думи, с помощта на тази програма можете да превърнете героинята на обикновен любителски фотопортрет в модел от корицата на лъскаво списание.

Интерфейсът на програмата е многоезичен и също така поддържа руски.

Използвайки тази програма, можете да почистите лицето си и да премахнете кожните несъвършенства като бръчки, пъпки, белези и татуировки.

Освен това, с помощта на MakeUp Instrument, можете да поставите червило в различни цветове и нюанси на устните си, да оцветите миглите си и да поставите изкуствени, да нанесете фон дьо тен върху лицето си, да избелите зъбите си и много други.

Интерфейсът на програмата и предназначението на инструментите са интуитивни и говорят сами за себе си: Lipstick (Червило), Eyeliner (Eyeliner), Skin Cleaner (Purifier skin), Shampoo (Шампоан) и др., така че a потребител, който е напълно незапознат с графичните редактори, ще може да разбере как да работи в MakeUp Instrument.

Програмата не изисква регистрация и инсталиране на компютър, всичко което трябва да направите, за да стартирате програмата е да щракнете два пъти върху файлаMakeUpInstrument.exe от "MakeUp "папка с програмата.

Освен това, като допълнение, папката съдържа програмаPhotoInstrumentпредназначена за редактиране на цифрови снимки. За да го стартирате, щракнете два пъти върху файлаPhotoInstrument.exe.

Изтеглете MakeUp Instrument 5.7:Изтеглете от Depositfiles.com

Категория: