Batch PSD към JPG.webp е безплатен конвертор на Photoshop PSD към JPG.webp, който поддържа пакетно преобразуване. Предоставя възможност за конвертиране на PSD файлове в обикновени JPG.webp, без да имате инсталиран Adobe Photoshop на вашия компютър.

С тази нова версия на програматаПакетно PSD към JPG.webpможете да конвертирате формата Photoshop PSD в обикновени JPG.webp изображения както поотделно, така и групово.Освен това е възможно да преоразмерите изходни JPG.webp изображения. Има опция за групово преименуване на изходни изображения според вашите предпочитания.

Изходното качество на JPG.webp също може да бъде променено.

Програмата също ви позволява просто да преглеждате PSD файлове.

Програма без статус.

Интерфейс на програмата:

Пакетно PSD към JPG.webp - Лесен и удобен инструмент за проектиране за конвертиране на psd файлове и наслоени psd изображения във висококачествени JPG.webp изображения, които можете да зададете въз основа на вашите предпочитания или изисквания.

Достатъчно е да изберете файл или папка с файлове, изберете папката за запазване и щракнете върху бутона, за да започнете конвертирането.

Конвертирайте PSD в JPG.webpПърво създайте списък с файлове за конвертиране. За да направите това, добавете или един PSD файл, или няколко файла от една и съща или различни папки, или цялата папка към списъка. Задайте изходната папка и качеството на JPG.webp и щракнете върху бутона КОНВЕРТИРАНЕ.

Преглед на PSDДокато работите със списъка, можете незабавно да визуализирате избрания PSD чрез двукратно щракване или да изберете визуализация от контекстното меню.

Пакетно преоразмеряванеВ допълнение към конвертирането, тази програма ви позволява да зададете размера на изходните изображения. Можете да зададете размера в проценти или в пиксели, като запазите пропорциите или ширината и височината отделно.

Пакетно преименуванеИмате много опции за преименуване на изходни JPG.webp изображения, това са автоматично номериране с префикс и суфикс, промяна на името на изходния файл с малки или главни букви и замяна на интервали с долна черта или тирета.Изтеглете от Yandex.Disk.

Категория: