Сайтовете Depositfiles.com и Letitbit.net са услуги за сигурно прехвърляне, съхранение и разпространение на файлове, в обикновените хора, файлов хостинг.
Можете да изтегляте файлове от тях безплатно от скорост от около 50 kB / s, или срещу заплащане, вече при прилична скорост. Платеният метод е необходим само когато трябва бързо да изтеглите голям файл, по-голям от 300 MB, а за всички останали опции е подходящо безплатно изтегляне.

За изтегляне на малки файлове, като тези, съдържащи се в този сайт, няма смисъл да плащате пари. При нормална скорост на интернет връзката файл от 100 MB ще бъде изтеглен за максимум половин час.

И така, нека да разгледаме темата как да изтегляте файлове безплатно от Depositfiles.com и Letitbit.net.

Изтегляне от Depositfiles

Когато щракнете върху връзката "изтегляне" , се отваря нов прозорец, в който услугата за хостване на файлове ни подканва да изберем метод за изтегляне. Изберете безплатно.

Внимание! При избора на метод за изтегляне има оферта „Вземете пробен GOLD статус за 24 часа. Безплатно!" . Не прави това!

Факт е, че услугата за безплатно изтегляне ще продължи един ден, след което трябва да бъдезадължително прекратена.Ако това не бъде направено, услугата ще продължи автоматично, но за пари, и от вашата определена сума ще бъде редовно дебитирана от телефонната сметка, нещо някъде около сто рубли на всеки три дни.Можете да прочетете повече за това в тази статия. Статията е написана специално за услугата за хостинг на файлове Letitbit.net, но тази ситуация присъства на почти всички обменници.

След това се отваря страница, където изчакваме 60 секунди, след това време ще се отвори прозорецът "Изтегляне на файл" , където трябва да въведете текста за потвърждение в прозореца captcha,няма повече за въвеждане и не е необходимо да пишетеАко текстът е трудно различим, тогава той може да бъде заменен, като щракнете върху бутона с кръгли стрелки

След въвеждане на правилния текст в captcha се отваря бутон "Изтегляне" , след натискане на който започва изтеглянето на файлове на компютъра.

Като цяло препоръчвам да се регистрирате в този сайт, за да не въвеждате постоянно букви в captcha. Регистрацията ще отнеме няколко минути, а самата услуга за хостинг на файлове Depositfiles е доста добра, файловете се съхраняват дълго време, скоростта е наистина малка, но е доста прилична за изтегляне на файлове с размер до 100-200 MB.

Изтегляне от Letitbit.net

Когато кликнете върху връзката "изтегляне" , се отваря нов прозорец, в който, както и в Depositfiles, файловият хостинг на Letitbit.net ни предлага да изберем метод за изтегляне. Избираме и безплатния метод, това е дясната колона.

След това се отваря прозорец с оферта „вземете пробен период за 24 часа. Без SMS! Въведете номера на мобилния си телефон във формат » Отново, не е необходимо да получавате мостри, трябва да откажете, като щракнете върху бутона „Благодаря, не“ поради посочените по-горе причини.

След като щракнете върху този бутон, ще се отвори нов прозорец, в който трябва да кликнете върху бутона "изтегляне с изчакване от 60 секунди и реклами" .

След това изчакайте 60 секунди и щракнете върху бутона "Връзка за изтегляне на файла" .

Това е, изтеглянето започна. Докато щраквате върху връзките, ще се отворят много рекламни прозорци, които трябва да бъдат затворени незабавно, за да не пречат.

Категория: