Игровият екип е важна част от всеки спортен отбор и в много отношения определя неговата идентичност. Но в Русия, за съжаление, не всички клубове са съгласни с това. За да направите това, просто погледнете предаването на някой специализиран мач.

И двамата опоненти ще бъдат в типични едноцветни униформи, с максимално лого, име на клуб и имена на спонсори.

Не всички отбори обаче искат да останат в тази рамка, някои са готови да експериментират с външния вид на формата. Може би не всички от тях могат да се нарекат успешни, но самият факт, че клубовете експериментират, е окуражаващ.

В нашата статия ще обърнем внимание на свежи и интересни, според нас, спортни униформи, които са пълни с креативност и красят гардероба ви.

" Салават Юлаев"

Според представители на хокейния клуб те искали да покажат връзката на отбора с местните башкирски традиции в дизайна. На ръкавите можете да видите националния модел, а на раменете - името на град Уфа на руски и башкирски.

Отделно бих искал да спомена алтернативната форма, направена в ярко черно с добавяне на киселинно зелено. В този си вид "Салават" винаги ще изпъква на леда.

Според нас тези дизайнерски комплекти могат да бъдат сравнени с униформите на отборите от NHL. Можете да го оцените сами, като гледате предаването на всеки мач. А ако се интересувате от прогнози за НХЛ, можете да ги намерите тук.

Париж Нижни Новгород

Футболният клуб от Нижни Новгород също подготви нов екип за втората част на RPL, който феновете вече харесаха.

Стадион Пари НН се намира при вливането на Ока в Волга и е един от символите на целия град. Във формуляра ще забележите географските координати, които точно се отнасят до тази важна точка от историята на града.

Като допълнителни елементи отбелязваме Khokhloma на маншетите и ръкавите, отнасящи се до занаятите на града. Моделите със стрелки във формуляра също не са само там. Стрелка е името на сливането на две реки. В същото време всички тези стрелки заедно правят нещо като верижна поща от формата, която изглежда много впечатляващо.

Шинник

Формуляр под формата на банкнота. Може да звучи странно, но самата идея определено е уникална. Да, и външният вид се оказа страхотен.

Концепцията на тази идея е проста. Ако знаете как изглеждат банкнотите на руската рубла, тогава знаете, че на всяка от тях, в зависимост от деноминацията, са разположени различни градове на Русия. Сред тях е Ярославъл, чиито забележителности са на банкнотата от 1000 рубли.

Ще намерите препратка към тази банкнота във формуляра: думата „косач“ на яката, числото 1000 на ръкавите, изображението на паметника на Ярослав Мъдри, който също е върху банкнотата.

Да не забравяме за уникалността. Ограничен брой отбори имат възможност да повторят тази концепция.

Категория: