Кухнята винаги е била считана за сърцето на дома и с основателна причина. Независимо дали сте готварски ентусиаст или майка или татко, които си стоят вкъщи, които обичат да готвят за любимите си хора, кухнята е мястото, където прекарвате много време през деня и където цялото ви семейство се събира, за да общувате, да се смеете и споделяйте вкусна храна един за друг. Ето защо е толкова важно да придадете на това пространство уютно усещане - такова, което винаги предизвиква усещане за топлина и комфорт, когато някой влезе в него.в важно пространство от вашия дом може да изглежда като трудна задача.С появата на различни дизайнерски програми, проектирането на кухня може да бъде много по-забавно от всякога. Освен това си представете колко лошо би било, ако трябва да работите до края на живота си в тъмна, неприятна и неудобна кухня до края на живота си?

Защо да използвате софтуер за дизайн на кухня

Софтуерът за проектиране на кухня е един от най-важните инструменти, който ви помага да създадете функционална и естетически привлекателна кухня. Независимо дали става дума за нова кухня, преустройство или просто незначително надграждане, използването на софтуер за планиране ще ви спести пари, ще ви помогне да визуализирате пространството си с най-голяма яснота и по този начин ще подобрите резултата от вашия проект.

Независимо дали сте професионален дизайнер или собственик на жилище, възможността сами да визуализирате пространството може да ви помогне да разберете по-добре вашите харесвания и нехаресвания относно цветовете, облицовките, разположението на телата, подовите настилки, шкафовете и материалите на задната стена, като както и Получете по-ясна представа за размерите и измерванията.По този начин можете да направите правилния избор, преди да похарчите дори една рубла за грешни продукти, материали или цветове.

Кухнята е една от най-използваните и популярни стаи в къщата, така че когато проектирате кухня, трябва да вземете под внимание и да обърнете внимание на няколко фактора - в крайна сметка кухнята трябва не само да изглежда красиво, но и но също така да бъде функционален, ясен и добре обмислен по отношение на дизайна и използването на наличното пространство. Така че използването на софтуер за планиране на кухня със сигурност ще ви даде предимство, когато става въпрос за извършване на всички тези реконструкции.

Добро видео с правила за дизайн на кухня от канала CANDELLABRA:

Независимо дали сте собственик на жилище, който търси ръководство за проектиране на кухнята на мечтите си, или професионален интериорен дизайнер, който трябва да улови въображението на клиента, надяваме се, че този изчерпателен списък със софтуер за дизайн на кухня „Направи си сам“ (безплатен и платен ) ще ви помогне да превърнете въображението си в реалност и да направите една елегантна кухня.

Това са най-добрите от най-добрите програми, които са обективно прегледани и фино ръчно подбрани, за да гарантират, че ще направите правилния избор и ще се насладите на оптимално изживяване в интериорния дизайн.

15 безплатен софтуер за изграждане на кухня

Foyr Neo

Foyr Neo е бърз онлайн софтуер за дизайн и изобразяване, чиято скорост и качество на изобразяване са буквално несравними. Това е чудесен избор, ако искате бързо да напреднете с вашия дизайн и да получите резултат, който изглежда като истинска снимка! Той е супер интуитивен и има нулева крива на обучение - толкова страхотен за тези, които нямат много време да седят и да учат тромави и сложни програми.

Foyr Neo има каталог от над 60 000 предварително моделирани продукта, които да разглеждате и избирате да използвате в дизайна на кухнята си (вместо да създавате нещо от нулата), плюс бонус красиви стаи за вдъхновение, за стимулиране на въображението.Програмата има невероятно лесни за използване контроли за 3D изобразяване, както и активирани от AI функции като автоматично докинг и плъзгане на мебели, текстури и цветове върху вашето платно, което ще ви позволи да проектирате за минимално време.

Връзка към Foyr Neo

Можете също така да получите идеалното осветление за вашия рендер и да създадете фотореалистични 3D рендери от професионален клас за минути. От изготвянето на 2D етажен план до безпроблемното преминаване към 3D и настройването на пространство, зашеметяващата 3D визуализация ви позволява да проектирате с прецизност и ефективност като малко други програми.

С Foyr Neo получавате:

 • Готови за използване шаблони за дизайн на кухня
 • Лекота на използване (плъзгане с пускане, безпроблемна навигация и лесно оразмеряване)
 • Достъп до 60K+ продукта в каталога, включително богат избор от шкафове, текстури, покрития и панели за избор

Възможности:

 • Истински 3D дизайн
 • Заредете свои собствени модели; създайте 3D модели само с няколко кликвания
 • Фотореалистични 4K визуализации + 3D инструкции

Не мога да опиша колко много обичам NEO! Кривата на обучение буквално се чувства като НУЛА, тъй като създадох красив дизайн на кухня само за няколко кратки часа след като се регистрирах за безплатния пробен период. Ще ми отнеме седмици във всяка друга програма, която изисква много умения, обучение, пари и време.

Leithricia Towery, интериорен дизайнер, 918 Design Co.

Homestyler

Homestyler е безплатен онлайн софтуер за 3D дизайн на дома, който е много лесен за научаване и следователно много популярен сред хора, които не са професионалисти, но се опитват да планират своето идеално пространство.Създаването на план за кухня е много просто. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете и пуснете съществуващите форми и да добавите още обекти, за да разширите функционалността на кухнята. Когато оформлението е готово, можете да продължите към секцията с кухненски модули. Докато Homestyler може да се използва за проектиране на всяка стая в дома, той има специален кухненски модул, който ви позволява да инсталирате специфични кухненски аксесоари като шкафове, полуострови, плотове, мивки, микровълнови печки, хладилници и други.

Връзка към Homestyler

Плюсове:

 • Програмата ви позволява да създадете проект у дома и да споделите идеите си с приятели, семейство и дори професионалисти в интериорния дизайн
 • Тя показва мебели от любимите ви магазини за мебели като Ikea, Target и др.
 • Програмата има мобилна версия, която ви позволява да преглеждате, изпълнявате и осъществявате достъп до работата си в движение

Против:

 • Липсва изчерпателен набор от функции за проектиране на цялостна кухня
 • Не е за сериозни или професионални дизайнери
 • По-подходящ за електронна търговия, отколкото за дизайн
 • Отнема много време и изисква много търпение, тъй като ще трябва да научите функциите на програмата.

3D кухненски план на Ikea

Това е най-добрият безплатен софтуер за дизайн на кухня, ако планирате да закупите всичките си мебели от Ikea. Въпреки това, ако решите, че Ikea не е вашият избор, все още можете да намерите подобни артикули от други марки и да проектирате кухнята, за която винаги сте мечтали. Оформлението на работното пространство, предлагано от програмата, е доста елегантно и не изисква никакви архитектурни познания. Можете просто да посочите размерите на кухнята и проектантът ще се погрижи за проектирането и създаването на най-добрите идеи за оформление.В страничното меню можете да изберете шкафове, уреди и други кухненски принадлежности, които в случая са продукти на Ikea и готово! Кухнята на вашите мечти е създадена с миг на око.

Връзка към Ikea 3D Kitchen Planner

Плюсове:

 • Лесен за използване и ви дава представа как ще изглежда вашата кухня, преди да закупите артикули
 • Гарантира, че оставате в рамките на бюджета си, като предоставя цени на артикулите, докато проектирате
 • Позволява ви да изберете размера и формата на кухнята, както и да пренаредите елементите

Против:

 • Съвсем елементарно, не се препоръчва за професионални дизайнери
 • Подходящо само ако искате да украсите цялата кухня с продукти на Ikea

Виртуалният кухненски дизайнер на Lowe

Софтуерът Virtual Kitchen Designer на Lowe има много прост потребителски интерфейс и предлага тонове иновативни идеи за декор, за да направите кухнята си да изглежда зашеметяваща и желана. Можете да увеличите мащаба и да видите всеки елемент в кухнята, за да сте сигурни в последния детайл. Програмата ви позволява да направите 3D изобразяване на кухня с невероятна селекция от шкафове. Голям избор от нюанси, стилове и формати ще ви помогне да създадете кухня, за която можете само да мечтаете.

Връзка към Virtual Kitchen Designer на Lowe

Плюсове:

 • Възможност за персонализиране, като кухненски уреди, цветове и материали за подове, стени и тавани
 • Създаване на списък с артикули, които могат да се използват за закупуване на необходимите консумативи, за да вдъхнете живот на дизайна
 • Този комплект е специално за кухнята, така че не е нужно да преглеждате мебелите и уредите в другите стаи

Против:

 • Труден за използване, трудна крива на учене
 • Много бавно зареждане

Онлайн дизайнер на Backsplash

Един от най-добрите безплатни софтуери за проектиране на кухня, които ще намерите, за да ви помогне да планирате вашата кухня и шкафове. Това е страхотен инструмент за сравняване на кухненския дизайн с цветовете на шкафа и плота с идеи за преустройство и обновяване на дома. Графиката не е най-добрата, но не е ужасна за безплатна програма, както за безплатна програма. Страхотна платформа, която ви помага да рисувате сложни детайли върху стената и да поддържате кухнята естетична и организирана.

Връзка към онлайн Backsplash Designer

Плюсове:

 • Позволява ви да избирате от стотици цветове, шарки и комбинации от шарки, за да можете да си представите как ще изглеждат шкафовете с нови плотове и да съчетаете правилно елементите
 • Комплектът включва продукти от известни марки, които лесно се намират и купуват, елиминирайки необходимостта да прекарвате време в търсене
 • Позволява ви да тествате и оценявате преди да купите

Против:

 • Графиката не е толкова ясна и реалистична като при доставчиците на премиум софтуер
 • Много ограничена престилка в сравнение с други функции и изисквания на кухнята

Онлайн кухненски план на Prodboard

3D изобразяването на Prodboard не е много ясно, но предлага много опции за дизайн на шкафове и уреди в страничната лента. Програмата е чудесна за тези, които нямат графична карта с висока разделителна способност в своя компютър и просто искат да изпълнят задача от начално ниво за личен дизайн. Има и лицензирана версия за фирми, но за лична употреба Online Kitchen Planner е безплатна.

Връзка към Prodboard Online Kitchen Planner

Плюсове:

 • Има съвети и трикове за нови потребители
 • Изчислява разходи, основни цени и цени за всички продукти

Недостатъци:

 • Не е подходящо за професионални дизайнери
 • Обичайни материали и цветове
 • Липсващи визуализации

Хардуер за дома Софтуер за дизайн на кухня

Прекрасна програма, предназначена за дизайн на кухня. Можете или да започнете проект от нулата, или да използвате един от невероятните шаблони. Това е специален кухненски планер, така че предлаганите опции са безкрайни. Освен това изглежда, че този софтуер е създаден специално за улесняване на процеса на проектиране.Home Hardware Kitchen Design Software предлага хардуер, наличен за закупуване от тях и интегриране в оригиналния дизайн, както и шаблони за работа и вдъхновение за създаване на елегантен кухненски дизайн. Това е страхотен инструмент за по-добро планиране, закупуване и трансформиране на вашата кухня.

Връзка към софтуер за проектиране на кухня за домашен хардуер

Плюсове:

 • Напълно интерактивен инструмент за 3D уеб визуализация
 • Налично онлайн, което означава, че не е необходимо изтегляне на допълнителен софтуер
 • Възможността да направите списък за пазаруване
 • Включва някои неща, за които може да забравите, като ключове, контакти, вентилационни отвори и т.н. и показва как са поставени в стаята

Против:

 • Не се предлага на мобилни или преносими устройства
 • Има крива на обучение, така че не е за всеки

Planner 5D

Planner 5D е изключително удобен и лесен за използване инструмент за проектиране на апартаменти, който ви позволява да създавате 3D етажни планове и проекти, без да изисквате специално обучение или професионални умения. Предимството на продукта се крие в комбинацията от немислим базов интерфейс и невероятни иновации (AI, AR, VR и т.н.). Planner 5D помага на клиентите при покупки на нови жилища, премествания, преустройства, промени в интериорния дизайн, избор на мебели и озеленяване!

Връзка към Planner 5D

Плюсове:

 • Има библиотека с идеи с готови шаблони и идеи, за да започнете с вашия дизайн
 • Предоставя над 3000 елемента за избор за създаване на 3D изображения
 • Позволява ви да персонализирате етажни планове, уреди като аспиратор, мебели, стени и др.
 • Има функция за моментна снимка с реалистично осветление, текстури и сенки

Недостатъци:

 • Преносимост и липса на дълбочина на функционалност - следователно подходящо само за непрофесионалисти, тези, които се чувстват по-удобно с движения на смартфон, отколкото на настолен екран
 • Трябва да платите за първокласни функции и екстри

Roomstyler

Roomstyler е ефективен и лесен онлайн софтуер за 3D проектиране със стабилен модул за проектиране на кухня. Подобно на много други платформи, тук можете да започнете с формат/чертеж и след това да включите отделни компоненти на дизайна в плана. В Roomstyler вие по същество избирате кухненски модул, с който да завършите плана според естетическите и дизайнерски идеи. Любопитното е, че Roomstyler е една от първите програми, които предлагат съдове, прибори, порцелан, дреболии, малки кухненски уреди и т.н.Така че наистина е реално да планирате кухнята до най-малкия детайл.

Връзка към Roomstyler

Плюсове:

 • Лесен за използване и закупуване на мебели и аксесоари
 • Сайтът предлага повече от 12 000 артикула мебели и декорации, от които да избирате
 • Лесен за използване и предложените преки пътища улесняват навигацията в приложението
 • Позволява ви да персонализирате напълно почти всичко, което можете да измислите за кухнята

Недостатъци:

 • Море от опции може да бъде огромно и объркващо
 • Отнема много време за създаване на дизайн

Подове и кухни днес Дизайнер на виртуална стая

Подове и кухни Днес Virtual Room Designer е много подобен на Visualizer на Caesarstone.Позволява ви да използвате стратегия „смесване и съчетаване“, за да създавате дизайни, които удовлетворяват както визуално, така и вкусово. За да направите това, просто щракнете върху зоната на кухнята, която искате да украсите, и опциите за дизайн веднага ще се появят на екрана. Има функция за проверка на подовата повърхност, кухненските шкафове, гръб и плотове, за да видите дали пасват добре на цялостния стил на кухнята. Ако не, можете да направите промени.

Връзка към Подове и кухни днес Дизайнер на виртуална стая

Плюсове:

 • Способността да смесвате и комбинирате всякакви дизайни
 • Няколко начални кухни, с които да започнете
 • Тестване на подови настилки, шкафове, плотове и гръб

Недостатъци:

 • Твърде много опции не допринасят за скоростта и могат да бъдат объркващи
 • Подходящо само ако имате търпението да проектирате

Софтуер за домашна стратосфера кухня

Home Stratosphere предлага софтуер за проектиране на кухня, който ви позволява да създавате както 2D планове отгоре надолу, така и фантастични 3D етажни планове. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете и пуснете идеи на екрана. Не е необходимо изтегляне, просто се регистрирайте и започнете да планирате кухнята си. Само едно щракване - и можете да запазите текущия проект и да видите всички опции, които харесвате.

Връзка към софтуера за проектиране на кухни Home Stratosphere

Плюсове:

 • Функцията за HD моментна снимка (само премиум версия) ви позволява да преглеждате вашите творения в почти фотореалистично качество
 • Поради своята простота, натискането на бутон превръща 2D дизайн в 3D
 • Не е необходимо да изтегляте програмата, преди да започнете дизайна, може да се направи онлайн и да запазите планове в облака

Недостатъци:

 • Софтуер за общ дизайн, с ограничени функции и функционалност за изграждане на кухня
 • Труден за използване софтуер за проектиране на мобилни устройства

Планер на етажа

Floor planner предлага шаблони, които са чудесни за етажни планове и маркетинг на проекти. С лесна за използване програма, която ви позволява да изследвате огромна библиотека от мебели, шкафове и аксесоари, кухнята буквално ще оживее. Програмата ви позволява да проектирате стени, прозорци и други конструкции, има и текстови функции за показване на размери.

Връзка към Floorplanner

Плюсове:

 • Страхотно за създаване на интерактивни етажни планове и чертежи
 • Само първият план е безплатен, но с неограничени редакции, така че ви е необходим само един
 • Можете да декорирате стая само с едно кликване и функцията за автоматично обзавеждане ще свърши останалото

Недостатъци:

 • Не е подходящо, ако искате реалистичен резултат или фантастично 3D изобразяване на дизайн на кухня
 • Ограничено до оформления и чертежи

Визуализатор за кухня Caesarstone

Caesarstone е в бизнеса от 1987 г. и произвежда висококачествени повърхности, съставени от 90% кварц, свързващи вещества и пигменти. Използвайки най-новите технологии, този инструмент ви позволява да създавате революционни дизайни за вашата кухня. Изберете от разнообразие от текстури, покрития и нови дизайни, за да създадете уникален интериор.

Инструментът се харесва от мнозина заради своята простота. Позволява ви да сравнявате различни видове кухненски шкафове, плотове, цветове на стени, подови настилки, гръб и т.н., което е много полезно. Професионален интериорен дизайнер може да използва този софтуер, за да изрази просто и адекватно избора на клиентите, за да реагира бързо и ефективно.

Връзка към Caesarstone Kitchen Visualizer

Плюсове:

 • Възможност за запазване на дизайни и споделянето им с други дизайнери, приятели или клиенти онлайн
 • Смесете и комбинирайте различни продукти на Caesarstone, за да видите какво работи най-добре за всяка повърхност
 • Изображенията на кухненския дизайн са фотореалистични

Недостатъци:

 • Море от опции може да ви завладее и да ви обърка
 • Дизайнът отнема време

Софтуер RoomToDo

RoomToDo е прост, но мощен софтуер. Тя ви позволява бързо да създавате стени с всякаква форма и дори да рисувате върху съществуващ етажен план. RoomToDo има 2D и 3D изгледи, както и изглед за кухнята, която създавате. С декоративни аксесоари и невероятни опции за персонализиране на мебели, програмата ще накара пространството наистина да се почувства като истински дом. Rumtudu има удобни инструменти за свързване и бутони за бързо споделяне, за да получите обратна връзка и бързи отговори за нови идеи и проекти.

Връзка към софтуера RoomToDo

Плюсове:

 • Програмата е предназначена както за хора, които искат да създават 3D проекти за дома, така и за фирми като интериорни дизайнери, търговци на дребно на мебели, брокери и други компании, които се нуждаят от софтуер за проектиране на кухни
 • Има напълно мобилна версия

Недостатъци:

 • Не е толкова изчерпателна като някои първокласни програми
 • 3D изображението не е толкова реалистично, колкото ми се иска

Магьосник за планиране

Planning Wiz е страхотна програма, която ще ви помогне да визуализирате идеите си и да вземете правилното решение, когато трябва да ремонтирате кухнята или да я проектирате от нулата, когато се местите в нов дом. Позволява ви да рисувате стаи, стени, да добавяте фонове, прозорци, врати и др. Можете също така да качите фоново изображение или pdf на чертежа и да създадете интерактивен етажен план, който може да бъде преработен. PlanningWiz е пълен с общи шаблони - всички тези обекти могат да бъдат преоразмерени, така че да можете да поставите всеки обект точно в пространството. Това ще намали времето, прекарано в комуникация с архитект, дизайнер или изпълнител, като им покаже вашите идеи по по-интерактивен начин.

Връзка към Planning Wiz

Плюсове:

 • Има уроци, които дават представа как работи
 • Можете бързо да създадете 2D план на кухня, като поставите обекти чрез плъзгане и пускане
 • Възможност да запазите проект във вашия акаунт, за да го извлечете по-късно
 • Функции за печат, експортиране с висока разделителна способност и имейл

Недостатъци:

 • 3D изображението изобщо не е реалистично, по-скоро схематично

8 платен софтуер за 3D оформление на кухнята

Главен архитект - Home Designer Suite

Някои дизайнери наричат Chief Architect Home Designer Suite най-добрият софтуер за дизайн на кухня на пазара. Той е лесен за използване, бърз и създава 3D визуализации, които точно представят как ще изглежда готовият план.Софтуерът се предлага с гъвкава библиотека с материали и много 3D добавки, които можете да плъзгате и пускате около вашия проект. Вниманието към детайла за интериорен дизайн и програма за визуализация е несравнимо и ще помогне на всяка фирма да покаже дизайна си на клиенти и изпълнители.

Chief Architect често се използва от архитекти, интериорни дизайнери, озеленители и дори любители поради лекотата на използване. Тъй като това е голяма програма, тя изисква компютър или Mac с поне 4 GB памет и 5 GB свободно пространство на твърдия диск, както и достъп до интернет. Главният архитект може да бъде нает за $49/месец.

Връзка към главния архитект - Home Designer Suite

Плюсове:

 • Може да се използва от начинаещи; много просто и интуитивно.
 • 3D качество на изобразяване

Недостатъци:

 • Заема много място на вашия компютър
 • Скъпо

Софтуер ProKitchen

Интуитивен потребителски интерфейс, невероятни възможности за визуализация и интеграция на продукти правят ProKitchen лесно да оправдае името си. Най-голямото предимство на ProKitchen е неговият интерфейс с над 500 каталога на домакински уреди и тела, които създават реални 3D модели на продукти, достъпни за покупка и монтаж в готови дизайни. Програмата се фокусира само върху дизайна на кухнята, така че е чудесна за компании, които се интересуват от обновяване и ремоделиране на кухни. Софтуерът предлага 14-дневна безплатна пробна версия, както и удобна помощ за чат. Програмата трябва да бъде изтеглена.

Връзка към софтуера ProKitchen

Плюсове:

 • Много възможности за избор на проекти
 • Софтуер за дизайн на кухня с тесен профил

Недостатъци:

 • Няма помощ за онлайн чат
 • Скъпо

HGTV софтуер за дизайн на кухня

HGTV е по-технически софтуер за дизайн на кухня, така че изисква малко опит в дизайна. Програмата е чудесна както за малки проекти, така и за цялостен ремонт или ремонт на кухня. Можете да започнете, като импортирате безплатно текущи снимки на кухня или скици на стаи.

След това можете да изберете материали за стени, плотове, шкафове и др. След като всичко е настроено, могат да се създадат реалистични 3D визуализации, за да се реши дали така изглежда бъдещата кухня. Програмата може да бъде намерена на уебсайта на HGTV Home. Има 90-дневна гаранция за връщане на парите при покупка.

Връзка към HGTV софтуер за дизайн на кухня

Плюсове:

 • Качество на 3D визуализация
 • Персонализирани материали
 • Интерфейс с плъзгане и пускане

Недостатъци:

 • Трудно учене

Софтуер Punch

Удар! може да се използва за създаване и проектиране на вътрешни жилищни пространства с разнообразен набор от инструменти за планиране и визуализиране на желаното от вас пространство. Програмата има няколко нови функции, включително висококачествено изобразяване за 2D геометрия и текст, персонализирани стилове на чертане, възможност за импортиране и експортиране от AUTOCAD 2018, персонализирани опции за обогатен текст, лента с инструменти за модификация. Изисква 1 GB RAM и 3 GB място на твърдия диск.За използване е необходим интернет. Абонаментът за платената версия струва $99,99.

Връзка към софтуера Punch

Плюсове:

 • Обширна медийна библиотека
 • Впечатляващи 2D и 3D изображения

Недостатъци:

 • Скъп софтуер

Софтуер за дизайн SmartDraw

Повечето софтуери за дизайн остаряват с времето, но SmartDraw, напротив, постоянно се подобрява. Това е нещо повече от софтуер за проектиране на кухня; инструментът може да създава повече от 70 вида различни блок-схеми, графики, визуални изображения и диаграми. Smart Draw е платен софтуер, който предлага безплатна демонстрация.

Програмата може да се използва за проектиране на кухня, която да отговаря на специфични нужди, тъй като предлага шаблони за персонализиране с широк набор от обекти като шкафове, светлини, плотове и декор, за да получите вида, който искате.Има функция за импортиране на изображения, ако има нужда да използвате свои собствени материали или обекти в дизайна. Програмата е с изчистен и прегледен интерфейс, не е затрупана с реклами за покупка на кухненски стоки. Въпреки че има безплатна пробна версия, кухненският план SmartDraw струва $297.

Връзка към софтуера за дизайн SmartDraw

Плюсове:

 • Безплатна демонстрация
 • Пълен набор от функции

Недостатъци:

 • Скъпо

Скицник на стаи

Room Sketcher е онлайн услуга, която ви позволява ефективно и лесно да създавате свои собствени кухненски оформления и етажни планове. Можете да създадете вашите дизайни, като използвате различни покрития, текстури и мебели и след това да ги видите в 2D или 3D. В 3D изгледа е възможно да видите стаята на 360 градуса, за да разберете как точно ще изглежда.След като приключите, можете да създавате висококачествени 3D дизайнерски снимки, които да запазвате и споделяте идеи с други.

Връзка към Room Sketcher

Плюсове:

 • Безплатно с минимална функционалност
 • 360-градусов изглед на 2D и 3D етажни планове

Недостатъци:

 • Повтарящо се годишно плащане
 • Трябва да купувате кредити през цялото време, за да използвате повече функции

SketchUp

SketchUp е мощен онлайн инструмент за проектиране, който ви позволява да създавате дизайни на кухни от нулата. Програмата работи само в уеб браузър, но е надеждна и универсална. Доста лесно се научава и ако имате нужда от допълнителни насоки или идеи, когато проектирате вашето мечтано пространство, можете да използвате подкрепата на колеги.Като просто посетите 3D облака на програмата, ще намерите много дизайни на кухни от други потребители, които можете да редактирате, за да добавите или премахнете елементи, за да създадете свое собствено пространство. Sketchup предлага основната версия на софтуера за оформление на кухнята безплатно, но платената PRO версия, която струва $65, има много повече функционалност.

Връзка към SketchUp

Плюсове:

 • Една от водещите програми; изпитано и изпитано

Недостатъци:

 • Скъп ъпгрейд за пълни функции
 • Труден за научаване как да се използва

2020 Кухненски дизайн

2020 е една от най-модерните програми за визуализация и проектиране на кухни в тази класация. Но това не означава, че е трудно да се използва. Софтуерът използва същите механизми за плъзгане и пускане като повечето софтуери за интериорен дизайн, но е способен да създава рендери с невероятни детайли.Визуализациите пресъздават реални условия и могат да бъдат сравнени с някои от най-добрите софтуери за 3D моделиране и проектиране на пазара.

2020 Линк за дизайн на кухня

Плюсове:

 • Фотореалистично качество на изобразяване
 • Лесен за използване

Недостатъци:

 • Архаичен интерфейс

Категория: