Един от най-простите и ефективни начини за реклама са големите букви. Последните са в състояние да украсят интериора, да променят лицето на марката, правейки я по-разпознаваема. Най-често такива рекламни решения се намират на фасадите на различни сгради, търговски центрове, кафенета и магазини. Основната характеристика на буквите е да засилят ефекта върху купувача, да привличат внимание през нощта, подчертавайки компанията или марката.

3D буквите са ефективен рекламен ход

Широки, тесни, малки, големи, без подсветка, с подсветка, всички цветове на дъгата - можете да поръчате светещи триизмерни букви в Санкт Петербург от рекламно-продуцентската компания ADV-F1.Това са рамкови конструкции, които са изработени от висококачествени непрозрачни и полупрозрачни материали. Интериорна декорация, медии, външна реклама - тези продукти са универсални.

С помощта на светещи букви можете да съставите име на марка или организация, реклами.

Дизайн с външно, вътрешно или задно осветление - разновидности на триизмерни букви.

При проекти, оборудвани с вътрешно осветление, за основа се използва метален или алуминиев профил. Формата и размерът на бъдещите букви се определя от рамката. На предната и страничните повърхности се нанася светлоразсейваща пластмаса или акрилно стъкло. Вътре е инсталирана група LED модули. Последният може да излъчва бяла или цветна светлина. Такива продукти са монтирани върху носеща основа, която трябва да е издръжлива. Също така е необходимо да се предвиди възможност за свързване към електрическата мрежа.

Цветните или тъмни триизмерни букви с подсветка се оказаха отлични.Последният е разположен зад конструкцията по такъв начин, че да организира осветения фон. Повърхността на продуктите не пропуска светлинни потоци, благодарение на което е възможно да се образува изразителен контраст. Като подсветка се използват модули или LED ленти, които светят с цветна или бяла светлина.

Защо обемни осветени букви: каква е тайната на популярността

3D светлинните структури са ясно видими дори на голямо разстояние. Благодарение на големия размер, можете лесно да различите и прочетете надписа отдалеч в тъмното. Основните предимства на такива решения включват:

  • икономика,
  • сигурност,
  • най-широки възможности за дизайн,
  • издръжливост,
  • лесна инсталация,
  • устойчивост на удар,
  • лекота на грижа,
  • достъпна цена.

За интериорен дизайн и външна реклама такива дизайни са удобно и ефективно решение.

Категория: