Услугата TurboContract се използва като конструктор на документи с помощта на предварително подготвени шаблони. Услугата е предназначена за издаване на напълно готови документи в най-кратки срокове. В същото време промените са съгласувани с много потребители.

Какво е "TurboContract"

Електронен документооборот "ТурбоКонтракт" е предназначен за малкия и среден бизнес и всякакви професионалисти, които имат нужда от оптимизиране на бизнес процесите, което включва обработка и одобрение на документация. Автоматизираната система за процеси спестява работно време с 30%.

" TurboContract" е високоспециализирано електронно управление на документи, което обработва договори и други правно значими документи.

Услугата може да работи във всеки интернет браузър. Работата в облак допринася за надеждността и сигурността на предаването и съхранението на данни. Осигурени са качествени шаблони за създаване на нови документи. Възможно е да качвате свои собствени шаблони, да редактирате документация с прост редактор, да договаряте договори и други документи. Като цяло работата на услугата TurboContract се състои в създаване на бланки от внимателно проверена документация, като законодателните актове се вземат стриктно предвид. В бъдеще, въз основа на тези шаблони, можете бързо да създавате документи за конкретни условия. Празното поле съдържа отметната и най-често непроменена текстова част, както и набор от референтни параметрични стойности, в които могат да настъпят промени в съответствие с отговорите на потребителите на въпроси.

Предимства на услугата TurboContract

Услугата е популярна поради своите предимства:

  • благодарение на тази платформа разходите за труд и грешките при подготовката на необходимите документи са намалени;
  • удобна система предотвратява пропуснати срокове и финансови загуби;
  • няма нужда да инсталирате специален софтуер на вашия компютър;
  • ресурсът има удобен за потребителя интерфейс, където са подчертани висококачествени маркировки, въпросник и важни секции. Възможно е мигновено визуализиране на документа след въвеждане на необходимия текст с помощта на специален текстов редактор. Това приложение пази история на промените и е защитено от фалшифициране на информация;
  • за да овладее конструктора, всеки служител се нуждае от 3 часа;
  • осигурено за сигурно и надеждно облачно съхранение на информация;
  • голяма част от документацията ще бъде възложена на софтуер, освобождавайки експерти и служители.

Турбоконтрактът е незаменим в предприятия, където има голям брой специалисти, голям документ и много контрагенти.

Тарифи

ТарифиЦена на месецБрой служителиБрой документи
Старт490 rub.до 3до 5 000
Основно1990 rub.до 10до 10 000
Стандартен4990 rub.до 25до 20 000
Бизнес9990 rub.до 50до 30 000

Категория: